Antena Meniu Search
x

Gafă URIAŞĂ! Au publicat rezultatele REALE ale referendumului din Crimeea

Gafa vine din partea unei instituţii ce ţine de preşedinţia Rusiei. Aceaasta ar fi publicat, din greşeală, adevăratele cifre finale ale referendumului pentru anexarea Crimeei din luna martie.

de Redactia Observator

la 06.05.2014 , 15:39

 Gafa vine din partea unei instituţii ce ţine de preşedinţia Rusiei. Aceasta ar fi publicat, din greşeală, adevăratele cifre finale ale referendumului pentru anexarea Crimeei din luna martie.

Astfel, pe 5 mai, “Consiliul Preşedintelui Rusiei pentru Societatea Civilă şi Drepturile Omului” ar fi pus pe site-ul său o postare în care apăreau rezultatele reale ale referendumului din Crimeea. Imediat postarea a fost ştearsă.

Astfel, conform postării, la referendumul din 16 martie prezenţa ar fi fost de doar 30% şi doar jumatate dintre votanţi ar fi spus “DA” anexării regiunii de către Rusia. Adică numai 15% din populaţia cu drept de vot din Crimeea ar fi fost de fapt de acord cu anexarea.

Articolul continuă după reclamă

Datele oficiale arată cu totul altfel: participare de peste 83%, dintre care 96.7% au votat pentru anexare. Cifrele publicate din greşeală de oficialii Kremlinului sunt însă mai aproape de cele indicate de studiile independente.

Sursă: obiectiv.info

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Este cod roșu de caniculă în mare parte din ţară. Cum vă feriţi de căldura sufocantă?
Observator » Stiri externe » Gafă URIAŞĂ! Au publicat rezultatele REALE ale referendumului din Crimeea