Antena Meniu Search
x

Ruşii din Crimeea s-au unit cu Patria Mamă

Moment istoric la Kremlin! Ruşii din Crimeea s-au unit cu Patria Mamă, iar Vladimir Putin a ţinut un discurs de învingător, menit să clarifice o dată pentru totdeauna poziţia Rusiei în raport cu Occidentul.

Vezi și

Putin a arătat încă o dată că nu dă doi bani pe opoziţia sau ameninţările Occidentului. Şi nu doar că a semnat documentul care prevede anexarea Crimeei, dar a şi făcut din asta o sărbătoare naţională.

Procesul de anexare va dura însă până la şase luni. Legea ca trebui aprobată de Parlamentul rus şi de Curtea Constituţională. Apoi va trebui modificată Constituţia. Nimicuri, dacă stăm să îl ascultăm pe preşedintele rus.

Şi Transnistria vrea să urmeze exemplul Crimeei. Oficialii de acolo au cerut deja Moscovei să examineze posibilitatea aderării la Federaţia Rusă. În timp ce Putin îşi trăia momentul de glorie, Rusia era eliminată din G8, grupul celor mai puternice ţări dezvoltate din punct de vedere economic, tehnologic şi militar.

De asemenea, preşedintele Obama a semnat un decret pentru blocarea conturilor şi retragerea vizelor pentru 11 ruşi şi ucraineni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Ruşii din Crimeea s-au unit cu Patria Mamă