Meniu
Search
x

Rușii își aleg Regina Frumuseții din rândul paznicelor din penitenciare. Concurentele trebuie să se filmeze dansând

Concurs de miss mai puţin obişnuit. Ruşii aleg zilele acestea Regina Frumuseţii din rândul paznicelor din penitenciare. Juriul a ales 12 finaliste din peste 100 de candidate înscrise.

De Redactia Observator la 10.06.2021, 14:20
Vezi și

Câştigătoarea va fi stabilită mâine, după încheierea etapei de votare a publicului. Competiţia este una strânsă, primele locuri fiind separate de doar câteva zeci de voturi. Nu este pentru prima dată când o agenţie guvernamentală din Rusia încearcă să îşi promoveze munca prin concursuri de frumuseţe.

În 2019, Garda Naţională a organizat o competiţie similară. Câştigătoarea a strâns mii de urmăritori pe Instagram, însă a fost concediată la scurt timp când a publicat o filmare dintr-o clădire a agenţiei. 

Candidatele trebuie să trimită un scurt material video de prezentare, în care trebuie să danseze, să-și laude profesia și să promoveze regiunile din care provin. Concurentele pot trimite fotografii în care apar îmbrăcate în uniformă și vor fi evaluate de un juriu masculin, dar și online. O activistă pentru drepturile femeilor a declarat că acest eveniment este unul „trist”.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Rușii își aleg Regina Frumuseții din rândul paznicelor din penitenciare. Concurentele trebuie să se filmeze dansând