Antena Meniu Search
x

Ruşii nu cred în falimente - şefii unei companii aeriene care și-a lăsat călătorii cu ochii în soare au fost arestați

Autoritățile ruse au arestat conducerea aeriene companiei aeriene VIM – Avia care și-a întrerupt zborurile lăsând în aeroporturi câteva zeci de mii de persoane.

Dan Constantin
de Dan Constantin

la 29.09.2017, 12:22

Şefii companiei aeriene VIM-Avia au fost arestaţi în Rusia - Reuters

Autoritățile ruse au arestat conducerea aeriene companiei aeriene VIM – Avia care și-a întrerupt zborurile lăsând în aeroporturi câteva zeci de mii de persoane care își achitaseră biletele. VIM –Avia, specializată pe zboruri turistice îndeosebi către China,a fost sufocată de datoriile către Aeroportul moscovit Domodedovo, baza de operare a companiei.

Marți, fără anunț prealabil, toate zborurile au fost anulate, compania nemaiavând resurse financiare.

Președintele Putin a criticat dur guvernul Medvedev, acuzând responsabilii din transporturi de somnolență pentru lipsa de reacție față de situația pasagerilor care nu au putut ajunge la destinații, notează Izvestia.

Ancheta procuraturii din Moscova îi suspectează pe cei arestați că au vândut bilete deși erau indicii clare că nu vor exista resurse pentru asigurarea zborurilor.Proprietarii companieise pregăteau să fugă în străinătate, potrivit sursei citate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Ruşii nu cred în falimente - şefii unei companii aeriene care și-a lăsat călătorii cu ochii în soare au fost arestați