Antena Meniu Search
x

Galerie foto S-a dezlănțuit iadul pe o autostradă din Cehia. Un mort și peste 70 de răniți, după ce două autobuze s-au făcut praf pe șosea

S-a dezlănțuit iadul pe o șosea din Cehia. Un bărbat a murit și alte 76 de persoane au fost rănite, după ce două autobuze s-au ciocnit frontal pe autostrada D2, lângă Brno.

de Redactia Observator

la 17.07.2023, 21:49

Potrivit poliției, accidentul s-a petrecut pe al 3-lea kilometru al autostrăzii în direcția Brno, lângă Rebešovice. Unul dintre șoferii autobuzelor a murit iar alte 76 de persoane au fost rănite în urma impactului devastator. 14 dintre victime sunt în stare gravă.  A fost activat un planul de urgență, iar la fața locului au intervenit 26 de echipaje medicale. Unul dintre autobuze transporta turiști din India și trebuia să ajungă la Praga, potrivit Novinky.cz.

Prăpăd pe șosea. Un mort și 76 de răniți

"În total 76 de persoane au fost rănite și o persoană a murit", au scris serviciile de urgență pe Twitter.

"Potrivit rapoartelor preliminare, unul dintre șoferi a murit pe loc, în ambele autobuze se află zeci de răniți", au transmis polițiștii pe contul de Twitter. 

Pe acelaşi subiect

Au intervenit toate serviciile de urgență. La fața locului au fost transportate elicoptere pentru a transporta persoanele cu cele mai grave răni în jurul orei 17:00. Salvatorii au tratat 77 de persoane în urma accidentului, 14 au fost grav rănite și sunt în spitale din regiune. 

Guvernatorul regiunii Moraviei de Sud, Jan Grolich, a declarat la televiziunea cehă că turiştii din India călătoreau într-unul dintre autobuze. Poliția a confirmat doar că printre răniți se numără și străini.

Unul dintre autobuze era un autobuz obișnuit, oricine putea cumpăra un bilet acolo, identificarea pasagerilor este încă în curs”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, David Chaloupka, la televiziunea cehă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » S-a dezlănțuit iadul pe o autostradă din Cehia. Un mort și peste 70 de răniți, după ce două autobuze s-au făcut praf pe șosea