Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE. "S-a pierdut, nu a mai avut ce să facă". Fericire curmată pe calea ferată. Alina şi Bogdan au murit alături de fiicele lor într-o clipă de neatenţie

O familie întreagă a fost spulberată de tren, în apropiere de Bacău. Mama, tatăl şi cele două fiice de şcoală primară au pierit pe loc, zdrobiţi în maşina lor de o locomotivă. La volan era femeia, care aflase de curând că este însărcinată. Camerele de supraveghere au filmat cum încetineşte înaintea şinelor, dar îşi continuă drumul până ajunge în calea trenului.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 17.07.2023, 19:37

Vezi și

Poliţiştii au revăzut de multe ori momentul tragediei, filmat de camerele de supraveghere, ca să înţeleagă ce s-a întâmplat. Maşina se apropie de trecerea la nivel cu calea ferată, dar nu opreşte, chiar dacă semnalele sonore şi luminoase avertizau că se apropie trenul. La volan era Alina, o tânără de 31 de ani, începătoare. În dreapta stătea soţul ei, Bogdan, de 34 de ani, iar în spate Natalia şi Alexia, fiicele lor de şapte, respectiv 10 ani. Automobilul înaintează cu dificultate peste şine. Mecanicul intercity-ului Suceava - Bucureşti nu apucă nici măcar să încetinească.

Alina şi Bogdan au murit alături de fiicele lor într-o clipă de neatenţie

Clara Mihociu, reporter Observator: De la trecerea la nivel cu calea ferată pe o distanţă de câteva sute de metri găsim resturi din maşină care ne arată cât de puternic a fost impactul. Avem aici portierele şi ce a mai rămas din motor.

Echipajele medicale au fost neputincioase - au declarat pe loc decesul fetiţelor şi al părinţilor. 

Pe acelaşi subiect

Martori: Patru oameni. Au murit cu toţii.  

- Amândouă au murit. Şi el şi ea.

Bogdan şi Alina le promiseseră celor două fiice o ieşire la pescuit. Plecaseră de acasă val-vârtej. 

Tânără-reporter: Mergea spre Siret. Cu copiii mici.

- Să se relaxeze?

- Da, că lor le plăcea mult să meargă să vadă Siretul, apa. Erau foarte grăbiţi.

Nenorocirea a lovit tânăra familie chiar când plutea de fericire. Alina era însărcinată în patru luni. 

Steriana Căldăraru, mătuşa fetelor-reporter: Când a auzit că are băiat... Nu ştia pe ce pământ calcă. 

- Avea două fete, nu?

- Două fete ca două flori. Doi bujori.

Verişoară: Foarte frumoasă familie, o familie superbă, frumoasă, cu doi copii frumoşi. Aştepta... Ea era acum însărcinată, îl aştepta... nu ştiu. Cred că nu existau părinţi ca ei.

Rudele familiei moarte în accidentul de tren nu pricep ce s-a întâmplat. Alina îşi luase permisul auto toamna trecută şi conducea prundent, spun cei care o cunoşteau. Mai curând ar fi avut o problemă cu maşina chiar când traversa calea ferată, cred aceştia.

Viorel Chiuţu - fratele bărbatului mort: Acolo trebuie să ştii să lucrezi la frâna din ambreiaj, să ştii să treci peste hopurile alea. Şi cine ştie, ea începătoare, o fi murit motorul. S-a pierdut, nu a mai avut ce să facă, probabil.

În ziua tragediei, cei doi tineri ucişi de tren împreună cu fetele lor au fost invitaţi în vizită de mai multe rude. Alina şi Bogdan au refuzat, însă, pe toată lumea. Au vrut morţiş să meargă la pescuit, iar pe drumul de întoarcere s-a întâmplat dezastrul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » ANIMAŢIE. "S-a pierdut, nu a mai avut ce să facă". Fericire curmată pe calea ferată. Alina şi Bogdan au murit alături de fiicele lor într-o clipă de neatenţie