Antena Meniu Search
x

Săptămâna modei din Ucraina a debutat cu o colecţie de senzaţie într-o locaţie inedită

Îmbrăcate în ţinute predominant alb-negru, manechinele au coborât dintr-un tren staţionat şi au defilat cu mândrie pe un podium amenajat în Gara din Kiev. Peronul s-a transformat într-un podium dedicat modei, iar vagoanele trenului au servit drept cabine de probă.

Vezi și

Îmbrăcate în ţinute predominant alb-negru, manechinele au coborât dintr-un tren staţionat şi au defilat cu mândrie pe un podium amenajat în Gara din Kiev. Peronul s-a transformat într-un podium dedicat modei, iar vagoanele trenului au servit drept cabine de probă. Spectatorii au fost transportaţi la eveniment nu cu limuzina, ci cu trenul. 

Nici ţinutele aurii sau neon nu au lipsit din cadrul prezentării. Vedeta colecţiei e fost, însă, basmaua colorată. Nici nu e de mirare având în vedere că tema aleasă a fost "electrogypsy".

La fel de apreciată a fost şi locaţia aleasă de designer. Gara din Kiev este, până la urma urmei, un muzeu în aer liber. Iar vagoanele de lux au fost construit la începutul secolului 20.

Nu este prima oară, însă, când designerul ucrainean îşi surprinde publicul cu o locaţie inedită. Anul trecut, modelele i-au prezentat noile piese vestimentare pe un ring de gheaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Săptămâna modei din Ucraina a debutat cu o colecţie de senzaţie într-o locaţie inedită