Antena Meniu Search
x

Galerie foto Șapte morți într-un Mercedes Vito, după ce șoferul a vrut să scape de poliție. Groază pe autostrada A94 din Germania

Groază pe autostrada A94 din Germania, în miez de noapte, după ce un microbuz Mercedes Vito plin cu migranți s-a răsturnat de mai multe ori la nodul Ampfing/Waldkraiburg, districtul Mühldorf/Inn. Potrivit Bild, șapte pasageri, între care și un copil de 6 ani, și-au pierdut viața.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 13.10.2023, 12:29

Potrivit autorităților germane, accidentul s-a produs vineri, în jurul orei 3.15. Anterior, o patrulă a poliției federale observase un vehicul suspectat de contrabandă.

Microbuzul avea plăcuțe de înmatriculare din Viena și, conform oficialilor, la volan se afla un contrabandist. Când a observat poliția, șoferul din Vito a apăsat pedala de accelerație și încercat să scape de control. Doar că, la intersecția Ampfing/Waldkraiburg, într-o curbă, duba a ieșit cu viteză de pe șosea și s-a răsturnat de mai multe ori.

23 de oameni într-o dubă prevăzută cu doar 9 locuri

În Vito se aflau se aflau 23 de turci și sirieni, deși microbuzul a fost proiectat doar pentru nouă persoane. Duba era supraaglomerată și majoritatea ocupanților nu purtau centurile de siguranță.

Pe acelaşi subiect

Pentru șapte dintre ei, inclusiv un copil de 6 ani, impactul a fost fatal. Restul pasagerilor, răniți în accident, au fost transportați la spitale din apropiere.

Printre ei s-a aflat și șoferul. "Din informațiile pe care le avem, presupusul contrabandist este probabil printre răniți", a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Stefan Sonntag.

Sensul spre Munchen al autostrăzii a fost complet închis după tragedie.

Poliția continuă cercetările în acest caz.

Ieșirea Ampfing/Waldkraiburg se află la aproximativ 50 de kilometri de granița cu Austria. Potrivit informațiilor de la Poliția Federală și de la Poliția de Frontieră din Bavaria, numărul intrărilor neautorizate înregistrate crește de luni de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Șapte morți într-un Mercedes Vito, după ce șoferul a vrut să scape de poliție. Groază pe autostrada A94 din Germania