Antena Meniu Search
x

Video "L-a izbit în plin!" Un șofer băut și drogat a omorât un tânăr motociclist, pe un bulevard din București. Mama băiatului s-a prăbușit pe asfalt, sfâșiată de durere

Un grav accident de circulație a avut loc noaptea trecută în Capitală. Un șofer s-a urcat la volan băut și drogat și a omorât un tânăr motociclist în vârstă de 21 de ani care circula regulamentar. Impactul a fost exgtrem de violent, iar băiatul s-a stins din viață înainte ca medicii să sosească la fața locului. Vă avertizăm, urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional! 

Eduard Marin
de Eduard Marin

la 13.10.2023 , 10:07

Accidentul a avut loc pe Bulevardul Drumul Taberei din Sectorul 6. În urma impactului, motociclistul nu a mai avut nici o şansă. Tânărul implinise 21 de ani chiar luna trecută și abia luase permisul.

Eduard Marin, reporter Observator: Șoferul mașinii este cel care nu i-a acordat prioritate motociclistului și l-a izbit în plin. 

O asistentă medicală care era în zonă a încercat să-i acorde primul ajutor tânărului, însă era deja prea târziu. La aflarea veştii, imediat la faţa locului a venit şi mama băiatului, sfâșiată de durere.

Vezi și

"Eu stau în zonă, nu m-aș fi așteptat să se întâmple așa ceva aici", spune un tânăr. "A avut viteză și motocilsitul, și neatenție, asta e", mărturisește un altul.

Pe acelaşi subiect

Șoferul era băut și drogat cu amfetamină

Fără să se gândească că ar putea provoca o tragedie, şoferul inconştient s-a urcat la volan deşi băuse înainte. Testat cu aparatul etilotest, rezultatul a indicat o alcoolemie de 0,68 mg alcool pur in aerul expirat. Însă asta n-a fost tot.

Eduard Marin, reporter Observator: În urma testării cu aparatul drugtest, șoferul a ieșit pozitiv la amfetamină și a fost adus de polițiști la sediul INML pentru probe de sânge.  

Șofer: A murit?

A murit, da.

Șofer: Da? 

Și ați fost găsit pozitiv drogat la volan.

Şoferul este cercetat pentru ucidere din culpă și va ajunge la închisoare, conform legii Anastasia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Care credeţi că este cel mai fericit oraş din România?
Observator » Evenimente » "L-a izbit în plin!" Un șofer băut și drogat a omorât un tânăr motociclist, pe un bulevard din București. Mama băiatului s-a prăbușit pe asfalt, sfâșiată de durere