Antena Meniu Search
x

Sărbătoare în familia regală a Suediei!

Cea mai tânără nepoată a regelui Carl Gustaf a fost creştinată. Ceremonia a avut loc la reşedinţa privată a suveranilor, în apropiere de Stockholm.

Vezi și

 Cea mai tânără nepoată a regelui Carl Gustaf a fost creştinată. Ceremonia a avut loc la reşedinţa privată a suveranilor, în apropiere de Stockholm.

Prinţesa Lenore, născută la 20 februarie la New York, a avut şase naşi. Fratele şi sora mamei ei, prinţesa Medeleine şi câţiva prieteni ai părinţilor, fără titluri nobiliare au însoţit-o la altar.

Familiile regale europene nu au fost reprezentate la ceremonie. În schimb, au fost de faţă o mulţime de turişti, deoarece reşedinţa regală este parţial deschisă publicului ca muzeu.

Tatăl prinţesei Lenore, bancherul american Christopher O'Neill a preferat să nu primească un titlu nobiliar pentru a-şi putea continua cariera profesională. Fiica sa poartă însă de acum înainte, titlul de Alteţă Regală, Ducesă de Gotland. La ieşirea din capelă părinţii şi fetiţa au fost aplaudaţi şi ovaţionaţi.

Aplauze a primit şi regele Carl Gustaf deşi, în ultimii ani, popularitatea sa a mai scăzut în urma unor dezvăluiri incomode despre tinereţea sa. Dar, într-o asemenea zi festivă, criticile şi bârfele au fost uitate.

Căldura şi probabil emoţiile au fost prea puternice pentru un soldat din garda de onoare, care a leşinat înainte de sosirea familiei regale. Dar în afara acestui incident minor ceremonia a decurs perfect.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Sărbătoare în familia regală a Suediei!