Antena Meniu Search
x

Video Sătul de ignoranţa autorităţilor, Arnold Schwarzenegger şi-a asfaltat singur o groapă în cartierul său din Los Angeles

Actor, guvernator al Californiei şi mai nou drumar. Arnold Schwarzenegger şi-a uimit fanii după ce a astupat personal o groapă din cartierul său. Vedeta din Terminator s-a supărat pentru că autorităţile din Los Angeles au ignorat aproape o lună reclamaţiile.

de Redactia Observator

la 12.04.2023, 21:30

Vezi și

Pe marele ecran, a fost pe rând Conan Barbarul, apoi Terminator sau Dutch din Predator, însă Arnold Schwarzenegger este erou de acţiune şi în viaţa reală. Alături de doi prieteni, a luat mai mulţi saci de bitum şi s-a apucat să astupe o groapă din cartierul unde locuieşte în Los Angeles.  

Vedeta spune că se săturase să vadă cum vecinii săi sau simpli vizitatori îşi strică maşinile în groapa din asflat. 

Arnold Schwarzenegger, actor: Este o nebunie. Am aşteptat trei săptămâni să fie astupată groapa asta! 

Autorităţile din Oraşul Îngerilor se apără şi spun că nu au suficient personal să răspundă tuturor cererilor. 

Gestul lui Arnold a devenit viral, milioane de oameni din întreaga lume l-au lăudat pe reţele sociale, iar mai mulţi locuitori din California i-au cerut să candideze din nou pentru postul de guvernator, funcţie pe care a ocupat-o timp de 7 ani, între anii 2003-2010. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Sătul de ignoranţa autorităţilor, Arnold Schwarzenegger şi-a asfaltat singur o groapă în cartierul său din Los Angeles