Antena Meniu Search
x

Scandal imens după moartea unei românce într-o maternitate din Italia

Moartea unei mame din Sibiu, într-un spital din Italia, la scurt timp după ce a născut cel de-al doilea copil, provoacă un scandal imens.

Vezi și

 Moartea unei mame din Sibiu, într-un spital din Italia, la scurt timp după ce a născut cel de-al doilea copil, provoacă un scandal imens.

Familia spune că fata de 23 de ani era perfect sănătoasă înainte de internare şi acuză că s-a stins din neglijenţa doctorilor italieni. Medicii se apără şi susţin că tânăra a suferit un infarct. Procurorii italieni încearcă acum să afle dacă este vorba despre un caz de malpraxis.

Aceste fotografii sunt ultimele amintiri cu tânăra mamă, rămase familiei. Ana a murit într-o maternitate din Ragusa, oraş din sudul Siciliei. Locuia acolo împreună cu soţul. Mai avea o fetiţă de patru ani şi aştepta venirea pe lume şi a unui băieţel.

Ana s-a stins la câteva ore după naştere. Ar fi suferit o hemoragie, iar apoi inima i-a cedat, au spus medicii sicilieni. Dar explicaţiile lor nu le-au convins pe rude. Soţul Anei spune că sâmbătă, când au început contracţiile, tânăra s-a internat. Familia spune că era perfect sănătoasă şi crede că vina e a doctorilor.

Românca era de opt ani în Italia şi obţinuse şi cetăţenia. Îndureraţi, prietenii săi italieni au strâns bani pentru a-i ajuta familia. Şi în România, la Dumbrăveni, localitatea natală a tinerei, cei care au cunoscut-o sunt şocaţi.

Singura consolare a familiei e că bebeluşul Anei e sănătos. Procurorii italieni au deschis o anchetă, iar doi doctori sunt cercetaţi pentru ucidere din culpă. După autopsia de mâine, trupul neînsufleţit al fetei va fi încredinţat rudelor, care o vor înmormânta în Italia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Scandal imens după moartea unei românce într-o maternitate din Italia