Antena Meniu Search
x

Scandal mare într-un orăşel din Marea Britanie, din cauza unor pisici

Un localnic îşi acuză vecinii că îşi lasă felinele să umble nestingherite la el în curte şi că acestea îi omoară păsările.

Vezi și

 Un localnic îşi acuză vecinii că îşi lasă felinele să umble nestingherite la el în curte şi că acestea îi omoară păsările. Păsările pe care bărbatul nu le deţine, ci doar le observă şi le hrăneşte. Atât de supărat e omul, încât spune că pisicile sunt nişte ucigaşi în serie şi a ameninţat că va lua măsuri împotriva lor.

Această pisică a fost surprinsă în flagrant delict. Camerele de supraveghere au filmat-o în timp ce captura prada. În aceeaşi situaţie se află şi altă felină. Sunt două dintre cele 10 pisici pe care proprietarul grădinii le-a filmat. Omul e mare iubitor de păsări. Aşa că e revoltat de crimele comise de feline.

Prin urmare, bărbatul a lansat contraatacul. A început să distribuie în cartier bileţele prin care îi avertizează pe cei care au pisici că vor fi consecinţe grave dacă nu îşi ţin felinele sub control. A notat şi câte victime au făcut pisicile şi le-a descris drept o ameninţare publică. Aşa cum era de aşteptat, mesajul lui a fost primit cu ridicări din umeri de cei mai mulţi dintre vecinii iubitori de pisici.

Alţii au luat propriile măsuri. Au împărţit prin cartier bileţele în care au scris că adevărata ameninţare este iubitorul de păsări. Ba au mers şi mai departe. Inamicul pisicilor din cartier spune că are de gând să se mute dacă problema pisicilor ucigaşe nu se rezolvă. Iar vecinii n-ar avea nimic împotrivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Scandal mare într-un orăşel din Marea Britanie, din cauza unor pisici