Antena Meniu Search
x

SCANDALOS: Un văduv, care a vrut să îi ofere un weekend distractiv fiicei sale de 13 ani, a fost acuzat de PEDOFILIE

A vrut să-şi ducă fiica într-un parc de distracţii, dar a sfârşit dând explicaţii poliţiei. Angajaţii hotelului la care s-au cazat l-au bănuit de pedofilie şi au chemat autorităţile.

A vrut să-şi ducă fiica într-un parc de distracţii, dar a sfârşit dând explicaţii poliţiei. Angajaţii hotelului la care s-au cazat l-au bănuit de pedofilie şi au chemat autorităţile. 

Craig Darwell, în vârstă de 46 de ani, a fost şocat, când, după ce a ajuns la hotelul la care urma să se cazeze cu fiica sa de 13 ani, angajaţii au chemat poliţia.

Crezând ca este un pedofil, iar propria sa fiică îi este victimă, managerul i-a cerut să demonstreze că este tatăl copilei, punându-l să arate mesajele private de pe Facebook, dintre el şi fiica lui.

Poliţia a fost chemată să investigheze acuzaţiile făcute împotriva bărbatului, care şi-a pierdut soţia din cauza leucemiei, când fiica sa, Millie, avea doar patru ani.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul a mărturisit pentru Daily Mail că autorităţile au avut nevoie de doar câteva secunde pentru a-şi da seama că Millie este de fapt fiica sa, dar întâmplarea le-a distrus weekend-ul.

Potrivit acestuia, în zece ani de cînd a rămas singur cu Mille, şi a dus-o în vacanţe sau la evenimente nu a păţit aşa ceva.

Angajaţii hotelului şi-au cerut scuze pentru neplăcerile create, dar au subliniat că politica firmei îi obligă să facă asemenea cercetări.

Citeşte şi: Un legendar pilot de raliuri italian a fost UCIS de o româncă, pe o autostradă, între Torino şi Milano!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » SCANDALOS: Un văduv, care a vrut să îi ofere un weekend distractiv fiicei sale de 13 ani, a fost acuzat de PEDOFILIE