Antena Meniu Search
x

Scene de groază filmate într-un avion cu 194 de persoane. Un bărbat a deschis uşa în zbor. Pasagerii au leşinat, unii nu puteau respira

Un bărbat a fost arestat pentru că a deschis ușa de urgență a unui avion cu 194 de pasageri, aflat la 250 de metri de sol, înainte de a ateriza după o cursă internă în Coreea de Sud. 

de Redactia Observator

la 26.05.2023, 16:38

Vezi și

Scene şocante la bordul unui avion cu 194 de persoane, al companiei Asiana Airlines care zbura pe ruta Jeju-Daegu în Coreea de Sud. Un pasager a deschis o ușă de urgență în timp ce aeronava se afla în aer la o altitudine de 250 de metri şi se apropia de pista de aterizare. Echipajul a fost forţat să aterizeze cu uşa deschisă. Imaginile filmate în interiorul avionului în timp ce zbura cu uşa deschisă au devenit virale. 

Unii pasageri au leșinat, în timp ce alții au avut probleme cu respirația. Aeronava a aterizat în cele din urmă în siguranță, dar 12 persoane au fost transportate la spitale cu răni ușoare. Persoana care a deschis uşa, un bărbat în vârstă de 30 de ani, a fost reținută de poliția aeroportului.

Avionul Airbus A321-200 a decolat de pe Insula Jeju vineri, în jurul orei locale 11:45. O filmare distribuită de un pasager pe rețelele de socializare arată gaura din partea stângă a avionului și curentul de aer care a creat haos printre pasagerii așezați pe scaune.  Însoțitorii de zbor nu au reușit să-l oprească pe bărbat deoarece avionul urma să aterizeze. Martorii au spus că bărbatul a încercat să sară din avion după ce a deschis ușa. Un pasager a descris panica de la bordul avionului. 

"A fost haos, oamenii aflaţi aproape de uşă păreau să leşine unul câte unul, iar însoţitorii de bord chemau doctorii", a declarat un pasager de 44 de ani pentru agenţia Yonhap. "Am crezut că avionul va exploda şi o să mor așa", a adăugat el.

În avion se aflau şi mai mulți copii de vârstă școlară, care călătoreau spre un eveniment sportiv din weekend. "Copiii tremurau, plângeau, erau îngroziţi", a spus mama unui dintre ei. Poliția a spus că suspectul nu a dat până acum nicio explicație pentru acțiunile sale și nici nu era beat în momentul arestării. "Este dificil să ai o conversație normală cu el", a spus un oficial. "Vom investiga motivul gestului său și îl vom pedepsi".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Scene de groază filmate într-un avion cu 194 de persoane. Un bărbat a deschis uşa în zbor. Pasagerii au leşinat, unii nu puteau respira