Antena Meniu Search
x

Scene halucinante cu fostul președinte al Georgiei! Mihail Saakașvili a ameninţat că se aruncă de pe bloc (Video)

Scandal de proporţii la locuinţa fostului preşedinte al Georgiei. Mihail Saakașvili s-a urcat pe acoperişul clădirii şi a amenințat că se va arunca.

Scandal de proporţii la locuinţa fostului preşedinte al Georgiei, Mihail Saakașvili. După ce autorităţile au descins în apartamentul său, acesta s-a urcat pe acoperişul clădirii şi a amenințat că se va arunca, transmite Unian.net.

„Îndemn pe toți să se alăture și să nu permită comiterea fărădelegii. Să nu-i permită lui Poroșenko să mă răpească la comanda lui Putin. Sunt aici pentru a apăra Ucraina.

Ei vor să mă răpească pentru că m-am ridicat în apărarea poporului ucrainean”, a strigat Saakașvili de pe acoperiș.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imediat, mai mulți susținători ai fostului președinte s-au strâns lângă clădire şi au început să strige: „Rușine”.

În presa ucraineană au apărut primele imagini de la reținerea ex-președintelui georgian, Mihail Saakașvili, de pe acoperișul clădirii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Scene halucinante cu fostul președinte al Georgiei! Mihail Saakașvili a ameninţat că se aruncă de pe bloc (Video)