Antena Meniu Search
x

Caz halucinant în Marea Britanie. O familie de români, aflată în vacanţă la Londra, a fost călcată de hoţi, tot români! IMAGINI DRAMATICE

Scene înfiorătoare au fost filmate în Marea Britanie. O mamă şi cei doi copii ai ei, români, au fost bătuţi crunt de doi indivizi, români şi ei.

Vezi și

Scene înfiorătoare au fost filmate în Marea Britanie. O mamă şi cei doi copii ai ei, români, au fost bătuţi crunt de doi indivizi, români şi ei.

Atacul de o brutalitate incredibilă a avut loc în urmă cu trei zile, în cartierul londonez Barking, şi a fost surprins de camera de supraveghere din rulota în care stăteau victimele. Familia era într-o excursie. Totul s-a întâmplat în timp ce soţul femeii era plecat.

În imagini se vede cum cei doi bărbaţi intră nestingheriţi. Femeia încearcă să se apere, dar în zadar. Unul dintre hoţi caută printre lucrurile familiei iar celălalt încearcă să se asigure că victima nu le încurcă planurile. Românca a fost bătută chiar în faţa copiilor ei. Dar şi cei mici au fost bruscaţi.

Familia a depus plângere împotriva agresorilor, iar acum, poliţiştii britanici îi caută pe indivizi. În paralel, pe Facebook a fost lansat chiar un apel pentru prinderea tâlharilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Caz halucinant în Marea Britanie. O familie de români, aflată în vacanţă la Londra, a fost călcată de hoţi, tot români! IMAGINI DRAMATICE