Antena Meniu Search
x

Video Scene şocante la EURO 2024: un neamţ agresiv, înarmat cu un târnăcop şi un cocktail Molotov, a fost împuşcat de poliţişti înaintea meciului Olanda-Polonia

Scene şocante la EURO 2024, Campionatul European de fotbal din Germania. Un neamţ de 39 de ani a fost împuşcat de poliţişti în centrul oraşului Hamburg după ce a început să ameninţe trecătorii. Omul era înarmat cu un târnăcop şi un cocktail Molotov pe care a încercat să îl aprindă. Bărbatul a fost rănit la picior şi a fost transferat apoi la spital. 

de Redactia Observator

la 16.06.2024 , 19:28

Polițiștii din Hamburg au împușcat un bărbat înarmat cu un topor. Incidentul a avut loc duminică înainte de meciul Olanda-Polonia de la Campionatul European de Fotbal din Germania. Împușcăturile au fost lângă zona dedicată fanilor olandezi.

Polițiștii susțin că l-au împușcat pe bărbatul care i-a amenințat cu un topor. Bărbatul primește îngrijiri medicale la fața locului, potrivit BBC. O operațiune majoră a Poliției are loc în centrul Hamburgului. Se pare că incidentul s-a produs chiar lângă zona dedicată fanilor olandezi.

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
IPS Teodosie: Femeile abuzate să îşi ducă crucea. Sunteţi de acord cu această declaraţie?
Observator » Stiri externe » Scene şocante la EURO 2024: un neamţ agresiv, înarmat cu un târnăcop şi un cocktail Molotov, a fost împuşcat de poliţişti înaintea meciului Olanda-Polonia