Antena Meniu Search
x

Scene ULUITOARE în timpul unei emisiuni TV! Imagini fierbinţi cu fata de la meteo şi un invitat în platou. Audienţa a luat-o razna!

Scene ce par desprinse din filmele deocheate, chiar în timpul unei emisiuni TV! Cea mai sexy prezentatoare meteo a fost dezbrăcată, în direct, de un invitat.

Scene ce par desprinse din filmele deocheate, chiar în timpul unei emisiuni TV! Cea mai sexy prezentatoare meteo a fost dezbrăcată, în direct, de un invitat în platou. 

Este vorba de frumoasa Sol Perez, din Argentina. Formele provocatoare ale tinerei atrag toate privirile, iar audienţa o ia razna atunci când blonda prezintă ştirile meteo. 

Pentru şi mai mult spectacol, un invitat a făcut ceva la care nu se aştepta nimeni. A dezbrăcat-o pe frumoasa ştiristă, în direct! 

Nu de tot însă, dar telespectatorii au fost, cu siguranţă, pe deplin mulţumiţi cu imaginea lui Sol Perez în bikini. 

Formatul emisiunii a presupus chiar un pas mai departe: bărbatul i-a desfăcut și sutienul folosindu-se doar de dinți. Audiența a fost în extaz. Sol Perez este prezentatoarea meteo favorită de pe lista lui Ronaldo, scrie Daily Star.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Scene ULUITOARE în timpul unei emisiuni TV! Imagini fierbinţi cu fata de la meteo şi un invitat în platou. Audienţa a luat-o razna!