Antena Meniu Search
x

Donald Trump i-a răspuns lui Kim Jong Un. Preşedintele Americii a vorbit şi el despre butonul nuclear

Donald Trump nu se dezice nici în 2018.

Vezi și

Donald Trump nu se dezice nici în 2018. După ce Kim Jong Un a declarat că Statele Unite sunt în raza rachetelor nucleare ale Phenianului, replica celui mai puternic din lume nu s-a lăsat aşteptată. Într-o ironie nucleară, şeful de la Casa Albă i-a trasmis preşedintelui nord-coreean, prin intermediul Twitter, că şi el are la îndemână un buton nuclear.

Kim Jong-un a primit replica din partea preşedintelui american, după ce a început anul cu noi ameninţări la adresa Statelor Unite. Donald Trump îi transmite, prin intermediul unui mesaj pe Twitter, că are şi el butonul nuclear pregătit. Mai mare, mai puternic şi care chiar funcţionează. O replică nemaiîntâlnită până acum la un lider de la Casa Albă, scrie presa de peste ocean.

Nu e primul schimb de replici dure între cei doi lideri. După ce s-au numit reciproc "bătrân" sau "gras", războiul cuvintelor a continuat la tribuna oficială a Adunării Generale ONU.

Astăzi, însă, liderul nord-coreean a făcut un pas înainte către apropierea de Seul. Pentru prima dată în ultimii doi ani, Kim Jong-un a ordonat redeschiderea liniei de comunicaţii cu vecinii din sud. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Donald Trump i-a răspuns lui Kim Jong Un. Preşedintele Americii a vorbit şi el despre butonul nuclear