Antena Meniu Search
x

Scrisoare de dragoste în limba română, găsită într-o sticlă, pe o plajă din Irlanda: "Pentru tine, draga mea Alexandra. Seara te iau cu mine în rugăciune, zâmbesc și adorm."

O scrisoare emoționantă de dragoste, scrisă în limba română, a fost găsită pe plaja Arklow South Beach din Irlanda de către un localnic.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 02.06.2020, 17:53

Scrisoare de dragoste în sticlă
Scrisoare în sticlă, găsită pe o plajă din Irlanda. Mesajul, scris de un român pentru femeia ce i-a furat inima - glasgowlive.co.uk
  • "Dacă o găsiți, vă rog să i-o dați ființei pe care o iubesc. Numele meu este Silviu și iubita mea locuiește în Scoția, Glasgow"
  • Mesajul de dragoste, scris cel mai probabil de un român îndrăgostit

Datată 21 decembrie, scrisoarea are două pagini și este plină de formulări romantice, pe alocuri chiar siropoase.

Nu este clar de ce a ales bărbatul să pună scrisoarea în sticlă și nici dacă cei doi chiar au avut o relație romantică.

"Această scrisoare este scrisă în limba română. Dacă o găsiți, vă rog să i-o dați ființei pe care o iubesc. Numele meu este Silviu și iubita mea locuiește în Glasgow, Scoția. Sufletul meu este al tău. Bună, draga mea! Nici nu știu cum să îmi exprim cât mai bine în cuvinte emoțiile pe care le trăiesc pentru tine. Pentru tine, draga mea Alexandra. Sunt atât de fericit că te cunosc și că faci parte din viața mea și dacă ai ști ce liniștit îmi este sufletul când mă gândesc la tine. Ce mult mi-ar plăcea să te întâlnesc cu adevărat și să ne împărtășim trăirile frumoase, să luăm cina, să alergăm ținându-ne de mână și să ne îmbrățișăm, privindu-ne în ochi", a scris Silviu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Îmi doresc ca tu să fii femeia căreia îi aparțin trup și suflet și nimeni și nimic să nu ne despartă. Îmi doresc ca tu să fii femeia și numai și numai tu să fii aceea căreia să îi spun te iubesc. Seara te iau cu mine în rugăciune, zâmbesc și adorm”, a mai mărturisit Silviu, printre rânduri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Scrisoare de dragoste în limba română, găsită într-o sticlă, pe o plajă din Irlanda: "Pentru tine, draga mea Alexandra. Seara te iau cu mine în rugăciune, zâmbesc și adorm."