Antena Meniu Search
x

Seară de aur pentru un român, la gala Grammy! Șerban Ghenea este unul dintre cei mai prolifici ingineri de sunet

Un român dă tonul muzicii în lume. Inginerul de sunet Şerban Ghenea a urcat, azi-noapte, pe scena premiilor Grammy.

Vezi și

Un român dă tonul muzicii în lume. Inginerul de sunet Şerban Ghenea a urcat, azi-noapte, pe scena premiilor Grammy. El face parte din echipa lui Bruno Mars, câştigător al tuturor celor şapte categorii la care a fost nominalizat. A fost o gală marcată de mişcarea împotriva agresiunilor sexuale, de discursuri emoţionante, de mesaje politice şi de muzică live.

Aproape de fiecare dată când Bruno Mars a urcat pe scenă ca să-şi ridice premiul, românul Şerban Ghenea s-a aflat alături de el. Deţinătorul a nouă trofee Grammy în cei 15 ani de carieră, conaţionalul nostru a lucrat la peste 500 de albume. Plecat din România pe când era copil, Şerban Ghenea a colaborat cu artişti apreciaţi la nivel mondial: Michael Jackson, Justin Timberlake, Bjork, Shakira, Santana şi Pink. 

Bruno Mars a acaparat întregul eveniment. Printre altele, el a fost răsplătit pentru "Cel mai bun album" şi "Cel mai bun cântec". 

Deşi nominalizat la opt categorii, Jay-Z nu şi-a adjudecat niciun trofeu. 

Pe acelaşi subiect

Hărţuirea sexuală, rasismul, violenţa şi sănătatea mintală nu i-au lăsat indiferenţi pe participanţii la gala Grammy de azi-noapte. În semn de solidaritate cu victimele agresiunilor sexuale, unele vedete şi-au... accesorizat ţinutele cu trandafiri albi. 

Apoi, Kesha a oferit un moment impresionant, dedicat femeilor. Cu ochii înecaţi în lacrimi, cântăreaţa pop şi-a spus propria poveste, marcată de abuzul sexual. 

Cel mai neaşteptat oaspete al serii an a fost Hillary Clinton. Alături de vedete, ea l-a ironizat pe preşedintele american, despre care gazda show-ului a spus că îi plac premiile. Fosta candidată democrată la preşedinţia Statelor Unite a citit un pasaj din cartea "Foc şi Furie: În interiorul Casei Albe conduse de Donald Trump", pe care Washingtonul o consideră plină de afirmaţii false. 

Viitoarea gală a premiilor Grammy va avea loc în Los Angeles. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Seară de aur pentru un român, la gala Grammy! Șerban Ghenea este unul dintre cei mai prolifici ingineri de sunet