Antena Meniu Search
x

Sfârşit tragic pentru băieţelul de doar 3 ani al unei familii de români care munceau la o fermă din Castellon. "Am auzit ţipete, apoi sirenele maşinilor de poliţie"

Băieţelul de doar 3 ani al unei familii de români care munceau la o fermă din Castellon a avut un sfârşit tragic, martorii fiind îngroziţi.

Băieţelul de doar 3 ani al unei familii de români care munceau la o fermă din Castellon a avut un sfârşit tragic, martorii fiind îngroziţi. Totul s-a întâmplat marţi seara, când părinţii l-au luat pe micuţ cu ei la muncă. 

Alături de cei doi părinţi şi copil se mai aflau alţi doi români, şi ei muncitori la fermă. Când se întorceau acasă, adulţii au scăpat din vedere copilul, care a dispărut. L-au căutat şi cu groază au descoperit că era căzut într-un canal de irigaţii din apropierea şoselei. 

Părinţii au cerut ajutorul la numărul de urgenţă şi după ce au scos băiatul din canal l-au dus la o staţie de benzinărie din apropiere. "Am auzit ţipete, plânsete, apoi sirenele maşinilor de poliţie, care soseau. Ne-am dat seama că trebuie să fie ceva foarte serios şi asta s-a confirmat. E o mare tragedie pentru părinţi.", a povestit proprietarul barului din benzinărie.

Copilul a fost foarte repede urcat într-o salvare şi transportat la spital, medicii încercând să îl resusciteze şi pe drum, şi în instituţia medicală. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru micuţ şi a fost declarat decedat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Dacă v-aţi achiziţiona o maşină nouă, aţi opta pentru un autoturism electric?
Observator » Stiri externe » Sfârşit tragic pentru băieţelul de doar 3 ani al unei familii de români care munceau la o fermă din Castellon. "Am auzit ţipete, apoi sirenele maşinilor de poliţie"