Antena Meniu Search
x

Showbiz-ul american, în clocot. O fostă membră a faimoasei trupe Pussycat Dolls face dezvăluiri ŞOCANTE despre perversiunile la care erau supuse fetele

Scandalurile sexuale iau amploare la Hollywood. Tot mai multe nume sonore în lumea filmului ori a muzicii ies în față și mărturisesc lucruri șocante.

Scandalurile sexuale iau amploare la Hollywood. Tot mai multe nume sonore în lumea filmului ori a muzicii ies în față și mărturisesc lucruri șocante. După ce producătorul Harvey Weinstein a fost eliminat din Academia americană de film în urma a nenumărate acuzații de hărțuire sexuală și chiar viol, o fostă membră a cunoscutei trupe “Pussycat Dolls” aruncă în aer showbiz-ul de peste ocean, scrie dailymail.co.uk

Kaya Jones, în vârstă de 33 de ani s-a alăturat formației în anul 2003, pe când era doar o adolescentă. A rămas timp de doi ani alături de celelalte fete, în formula care a făcut valuri la acea vreme. Profitând de clocotul de la Hollywood din aceste zile, după ce au curs zeci de acuzații de hărțuire sexuală și viol la adresa producătorului Harvey Weinstein, fosta Pussycat Doll face dezvăluiri șocante.

 Kaya povestește că trupa nu a fost altceva decât un paravan în fața activității reale a fetelor, aceea de prostituție. Acuză că atât ea, cât și celelalte fete erau servite pe tavă, de diverse persoane din industria muzicii, pentru servicii sexuale, aceștia câștigând sume frumoase de bani în urma relațiilor intime întreținute de fete. Fetele ar fi fost obligate să întrețină relații sexuale cu mai mulți impresari, directori ai caselor de discuri sau chiar cu alți artiști.

Impresarul trupei, Robin Antin neagă ferm acuzațiile aduse, declarându-se dezgustat de spusele fostei membre și acuzând-o că minte cu nerușinare.

Mai mult decât atât, Antin spune că, de fapt, Kaya nici nu a făcut cu adevărat parte din trupa de succes, sugerând că acuzațiile aduse după atâția ani sunt doar rodul frustrării.

Trupa Pussycat Dolls a fost una dintre cele mai de succes formații muzicale ale tuturor timpurilor, cu vânzări de peste 53 de milioane de albume în întreaga lume, până la despărțirea care a avut loc în 2010.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Showbiz-ul american, în clocot. O fostă membră a faimoasei trupe Pussycat Dolls face dezvăluiri ŞOCANTE despre perversiunile la care erau supuse fetele