Antena Meniu Search
x

Și-a obligat soția să stea pe întuneric și să nu se spele, ca să reducă facturile. Dacă se opunea, italianul o lua la bătaie

"De muncit, muncesc doar eu, iar banii în casă îi aduc tot eu". Sunt cuvintele pe care un italian i le repeta la nesfârșit mai tinerei lui soții, ori de câte ori o găsea cu lumina aprinsă în casă sau când folosea mașina de spălat. Femeia era obligată să stea pe întuneric, seara, în cameră, și mergea pe furiș la părinți ca să facă un duș.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 27.10.2022, 12:13

Și-a obligat soția să stea pe întuneric și să nu se spele, ca să reducă facturile. Dacă se opunea, italianul o lua la bătaie - lavocedivenezia.it / imagine ilustrativa

Grozăvia s-ar fi petrecut într-o familie cu doi copii din Veroli, un oraș din prvincia italiană Frosinone. 

Furios din cauza facturilor mari la curent și apă, soțul a decis să treacă la măsuri drastice de economisire. Așa că i-a interzis soției să mai folosească mașina de spălat, pentru că altfel ar fi consumat curentul, iar seara o obliga să stea pe întuneric în cameră din același motiv. 

Italianul de 53 de ani o certa când o găsea că se spală, nu o lăsa să folosească boilerul, dar nu îi permitea nici să meargă la rude, de teamă că le va spune în ce condiții este obligată să trăiască. Biata femeie mergea pe furiș la casa părintească, ori de câte ori voia să facă un duș.  

O vreme, teama că ar putea să o lase fără cele două fetițe nu a lăsat-o să riposteze. I-a permis soțului să o jignească fără ca ea să reacționeze în vreun fel. Cu atât mai mult cu cât individul o lovea fără milă atunci când nu îi asculta ordinele. 

Pe acelaşi subiect

Bătută și umilită dacă nu asculta ordinele soțului

Femeia, cu aproape 20 de ani mai tânără ca soțul ei, îndurase umilințe și bătăi nesfârșite ca să-și protejeze cele două fetițe. La un moment dat însă, nu a mai suportat și a fugit din casa familiei, pe care o considera o închisoare. A mers la poliție și a depus plângere împotriva celui care, odată grijuliu și iubitor, devenise acum un abuzator. 

Italianul a fost trimis în judecată pentru abuz agravat în familie. 

Potrivit publicației Il Messaggero, tânăra mamă se află în prezent în grija serviciilor sociale și își caută un loc de muncă, pentru a se putea întreține singură.

Tot ce vrea este să poată trăi în pace împreună cu micuțele ei.

Învinuitul, la rândul său, a respins toate acuzațiile și, prin avocatul său, este hotărât să își demonstreze nevinovăția.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Și-a obligat soția să stea pe întuneric și să nu se spele, ca să reducă facturile. Dacă se opunea, italianul o lua la bătaie