Antena Meniu Search
x

Şi-au transmis MOARTEA LIVE! Două tinere au dansat şi au băut în BMW-ul care rula cu viteză, iar maşina s-a IZBIT de un copac. IMAGINI terifiante

Două tinere din Ucraina şi-au găsit sfârşitul într-un cumplit accident rutier, după ce BMW-ul în care se aflau s-a izbit de un copac, totul fiind transmis LIVE pe Instagram.

Două tinere din Ucraina şi-au găsit sfârşitul într-un cumplit accident rutier, după ce BMW-ul în care se aflau s-a izbit de un copac, totul fiind transmis LIVE pe Instagram.

Dasha Medvedeva, de 24 de ani, se afla la volanul maşinii, în timp ce prietena ei, Sofia Magerco, de 16 ani, era pe locul din dreapta. Fetele transmiteau live pe Instagram cât de bine se distrează ele în maşina care rula cu viteză, deşi afară era noapte. 

În imagini, fetele beau şi ţin stile de băutură în mână, dansează şi se filmează în permanenţă.

La un moment dat, şoferiţa a pierdut controlul maşinii, care s-a izbit de un copac. În ciuda impactului violent, telefonul a continuat să transmită live pe Instagram, fiind surprins şi dialogul dintre şoferiţă şi cei care i-au sărit în ajutor.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit informaţiilor, Sofia Magerco a murit pe loc în urma accidentului, în timp ce Dasha Medvedeva a decedat în drum spre spital.

Presa ucraineană a scris că maşina a fost complet distrusă în urma impactului, ceea ce sugerează că cele două circulau cu viteză excesivă. În plus, ele aprinseseră lumina în maşină, pentru ca imaginile filmate să se vadă mai bine.

Sofia Magerco, fata de numai 16 ani, câştigase un concurs de miss în oraşul ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Şi-au transmis MOARTEA LIVE! Două tinere au dansat şi au băut în BMW-ul care rula cu viteză, iar maşina s-a IZBIT de un copac. IMAGINI terifiante