Antena Meniu Search
x

Socant! O femeie a fost atacată de un hoţ chiar în faţa camerei

Un reportaj de televiziune despre violenţa de pe străzile din Rio a avut parte de o demonstraţie pe cât de sugestivă, pe atât de neprevăzută. O femeie a fost atacată de un hoţ chiar în faţa camerei, în timp ce-şi spunea părerea despre creşterea delicvenţei.

Vezi și

 Din fericire, ea nu a fost rănită şi chiar şi-a păstrat lănţişorul pe care individul încercase să i-l fure. Hoţul adolescent a acţionat fulgerător şi, deşi reporterul a încercat să-l urmărească, a dispărut printre maşini, în doar câteva secunde.

El nu a reuşit, totuşi, să smulgă lănţişorul de la gâtul femeii, care s-a ales doar cu o spaimă straşnică.

Fireşte, la sosirea poliţiei, hoţul dispăruse de mult fără urmă. Totul s-a petrecut pe un bulevard central din Rio, la câteva sute de metri de gara centrală, dar şi de un sediu al poliţiei. Incidentul a ilustrat cum nu se poate mai bine tema reportajului: jafurile de pe străzi.

În câteva zile, camerele au surprins nenumărate tâlhării, comise, ziua în amiaza mare, de tineri şi adolescenţi. Creşterea alarmantă a violenţei îi înspăimântă pe localnici, chiar dacă nu au fost, ei înşişi, victimele hoţilor.

Aceeaşi televiziune a mai abordat de câteva ori subiectul delicvenţei de pe străzile din centrul oraşului. În apărarea sa, poliţia militară releva, atunci, că agenţii săi patrulează fără încetare în zonă, pe jos, cu maşinile sau motocicletele.

Dar, după cum se vede, hoţii nu sunt intimidaţi nici de poliţişti, nici de ziarişti. Iar până la Campionatul Mondial de Fotbal mai sunt doar câteva luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Socant! O femeie a fost atacată de un hoţ chiar în faţa camerei