Antena Meniu Search
x

VIDEO ŞOCANT! O femeie este împinsă, cu BRUTALITATE în faţa unui autobuz, de un bărbat! Detalii REVOLTĂTOARE!

O înregistrare video şocantă face înconjurul internetului! O femeie este pur şi simplu împinsă, cu brutalitate, în faţa unui autobuz, de către un bărbat! 

O înregistrare video şocantă face înconjurul internetului! O femeie este pur şi simplu împinsă, cu brutalitate, în faţa unui autobuz, de către un bărbat! 

Individul alerga pe pista specială pentru pietoni, în vestul Londrei, pe Podul Putney. Imaginile video arată clar că incidentul nu a fost o greşeală, ci acesta efectiv o împinge pe femeie în faţa unui autobuz în mers! O loveşte cu putere, după care îşi continuă alergarea, fără să arunce măcar o privire în spate. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Şoferul autobuzului a dat dovadă de vigilenţă, reuşind, într-o fracţiune de secundă să tragă de volan şi să evite în ultimul moment o tragedie. Din fericire, femeia nu a fost lovită de autobuz, ci s-a ales doar cu o sperietură zdravănă.

Autorităţile britanice încearcă acum să îl găsească pe bărbatul care i-a pus în pericol viaţa, cu un gest inexplicabil. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » VIDEO ŞOCANT! O femeie este împinsă, cu BRUTALITATE în faţa unui autobuz, de un bărbat! Detalii REVOLTĂTOARE!