Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un șofer român băut a lovit o familie pe trecerea de pietoni, în Italia

Un șofer român băut a lovit o familie pe trecerea de pietoni, în localitatea Casale, din Italia. Potrivit poliției, bărbatul avea o alcoolemie de 4 ori peste limitele legale.

de Cristian Toteştean

la 29.09.2019 , 18:30

Șofer verificat cu etilotestul de un polițist italian Un șofer român băut a lovit o familie care traversa pe trecerea de pietoni, într-un oraș din Italia - quotidianopiemontese.it

Un șofer român băut a lovit o familie pe trecerea de pietoni, în localitatea Casale, din Italia. Potrivit poliției, bărbatul vinovat de accident avea o alcoolemie de 4 ori peste limitele legale.

Românul se afla la volanul unui Alfa Romeo 159 și a provocat accidentul pe Via Bruno Bozzi, în Casale Monferrato, spune La Repubblica.

În acel moment, traversa o familie: un tată de 37 de ani, o mamă de 36 de ani și fetița lor de 2 ani. Șoferul nu a reușit să oprească și a lovit familia.

Articolul continuă după reclamă

Șoferul român era băut

În urma impactului, cei doi părinți au ajuns pe patul de spital. Din fericire, rănile nu le pun viața în pericol.

Șoferul român de 43 de ani a fost testat de polițiștii italieni, care au descoperit că avea o alcoolemie de 2,13 grame la mie, de 4 ori peste limita admisă în Italia, spune casalenews.it.

Fetița de 2 ani a familiei a scăpat nevătămată din accident.

Cristian Toteştean Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri externe » Un șofer român băut a lovit o familie pe trecerea de pietoni, în Italia