Antena Meniu Search
x

Șofer român de TIR, accident mortal în Italia. A ucis pe loc un băiat de 17 ani și a plâns în fața judecătorului când a povestit: "O situație dramatică"

Un român a ucis un adolescent de 17 ani, într-un accident violent pe o șosea din Sanremo. Bărbatul de 55 de ani era la volanul unui TIR când i-a izbit pe băiat și sora lui de 15 ani. Din păcate pentru tânăr, impactul a fost fatal. Șoferul și-a continuat drumul, asta pentru nu ar fi știut că i-a călcat pe cei doi. Cu ochii înlăcrimați, a povestit tot în fața judecătorului.

de Redactia Observator

la 28.02.2024, 13:47

Șofer român de TIR, accident mortal în Italia. A ucis pe loc un băiat de 17 ani și a plâns în fața judecătorului când a povestit
Șofer român de TIR, accident mortal în Italia. A ucis pe loc un băiat de 17 ani și a plâns în fața judecătorului când a povestit - sanremonews

Nenorocirea s-a produs în urmă cu câteva zile pe rampa Bussana, un cătun din Sanremo. Vasile Teleptean, în vârstă de 55 de ani, a mărturisit în lacrimi în fața judecătorului că el este de vină pentru moartea băiatului de 17 ani. Alături de victimă era și sora lui mai mică, în vârstă de 15 ani. Din fericire, ea a reușit să scape cu viață, însă este în stare gravă la spital, potrivit La Voce Di Imperia.

Bărbatul este șocat de ceea ce a făcut și spune că nici nu i-a văzut pe cei doi frați

După trei zile de detenție la Sanremo, Vasile a fost adus în fața judecătorului, unde a oferit o declarație emoționantă. Românul a fost acuzat de ucidere din culpă în trafic, neacordarea primului ajutor și vătămare corporală din culpă, în timpul interogatoriului. În timp ce își exprima regretul, bărbatul a mărturisit că inițial nu și-a dat seama de gravitatea situației, explicând că a condus urmând indicațiile GPS-ului.

La scurt timp după impact, el s-a oprit pentru a efectua o livrare și a fost găsit de poliție acolo.

„Vasile Teleptean a fost primul care a spus că îi pare rău pentru ceea ce s-a întâmplat, dar și că nu și-a dat seama ce s-a întâmplat”, a declarat avocata femeii.

„A ajutat autoritățile atât cât a putut, dar nu se poate exprima. Este un muncitor, un om ca toți ceilalți. care s-a trezit într-o situație dramatică. Nu poate fi comparată cu durerea familiei celor doi tineri”, a continuat avocata.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Șofer român de TIR, accident mortal în Italia. A ucis pe loc un băiat de 17 ani și a plâns în fața judecătorului când a povestit: "O situație dramatică"