Antena Meniu Search
x

Şofer român de TIR, găsit mort în cabină, lângă o autostradă din Spania. Dănuţ avea doar 40 de ani

Un şofer român de TIR a fost găsit mort în cabină, miercuri dimineaţa, de către un coleg, îngrijorat că acesta nu dă niciun semn de viaţă.

de Monica Palade

la 06.08.2021, 15:34

Şofer român de TIR, găsit mort în cabină, lângă o autostradă din Spania. Dănuţ avea doar 40 de ani - Shutterstock

Dănuţ B. se afla în pat, îmbrăcat doar cu tricou şi lenjerie intimă. Descoperirea a fost făcută într-o zonă a unui poligon industrial Riba-roja de lângă autostrada A3, Spania, la 9:30.

Găsit mort în cabina sa

Locul unde a fost găsit este cunoscut ca fiind folosit de transportatori pentru a opri să se odihnească înainte de a pleca din nou în cursă. Potrivit stiridiaspora, Dănuț se îndrepta spre La Junquera, însă a oprit în parcare pe timp de noapte să se odihnească. Din primele cercetări, nu existau semne de violenţă, urme de luptă sau că ar fi forţat cineva intrarea în cabină. O autopsie, ce va fi efectuată la Institutul de Medicină Legală din Valencia, va clarifica cauza exactă a morții.

Acum poliția judiciară a Gărzii Civile din Riba-roja investighează pentru a afla ce sa întâmplat. Compania de transport susține că Dănuţ, rezident în România, dar care stătea în oraşul Alaquas, ar fi trebuit să se afle în acea noapte în La Junquera. Una dintre ipotezele abordate este că el s-a abătut de la traseu din cauza unor fapte care nu au legătură cu munca sa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Şofer român de TIR, găsit mort în cabină, lângă o autostradă din Spania. Dănuţ avea doar 40 de ani