Antena Meniu Search
x

Solistul formaţiei Aerosmith, Steven Tyler, vizat de o plângere pentru agresiune sexuală asupra unei minore

Starul rock american Steven Tyler, solist al formaţiei celebre Aerosmith, este vizat de o plângere pentru agresiune sexuală asupra unei minore, pentru mai multe fapte care s-ar fi petrecut în anii 1970. Potrivit documentului publicat de Rolling Stone, tânăra care a depus plângerea avea 16 ani atunci când artistul a început o relaţie cu ea, relatează News.ro.

de Redactia Observator

la 30.12.2022, 22:03

Vezi și

Publicaţia americană notează faptul că Steven Tyler nu apare în plângere, dar sunt citate pasaje din autobiografia cântăreţului, „Does the Noise in My Head Bother You?”. În special cel în care artistul povesteşte cum aproape „s-a căsătorit cu o adolescentă” ai cărei părinţi „au semnat o hârtie pentur a-i încredinţa custodia, cu scopul de a nu fi arestat dacă ar fi călătorit într-un alt stat”. El scrie şi că a luat-o într-un turneu cu el şi precizează că avea „26 de ani” şi ea abia avea „vârsta legală de a conduce”. De altfel, Rolling Stone a menţionat numele Julia Holcomb într-un articol dedicat grupului în 1976.

În plângere se mai arată că mama Juliei Holcomb îi încredinţase custodia interpretului melodiei „Dream On”, aflat atunci în culmea gloriei. Documentul relatează întâlnirea dintre tânără şi Steven Tyler în 1973 cu ocazia unui concert Aerosmith în Oregon. 

Steven Tyler ar fi agresat-o pe minoră, furnizându-i alcool şi droguri

După câteva întâlniri, se spune că el a convins-o pe mama Juliei Holcomb să-i dea custodia acesteia din urmă, spunând că el se va asigura că îşi va continua studiile şi va primit îngrijiri medicale, promisiuni pe care nu le-a îndeplinit. În schimb, a continuat să călătorească cu reclamanta, agresându-o şi furnizându-i alcool şi droguri, se arată în plângere.

Ea mai susţine că a rămas însărcinată la vârsta de 17 ani şi că Tyler ar fi convins-o să avorteze. După ce a fost supusă operaţiei, s-ar fi întors în Portland. S-a căsătorit şi a lăsat această experienţă în urmă până în 2011 când a apărut cartea autobiografică a lui Steven Tyler. 

Conform Rolling Stone, Julia Holcomb a menţionat deja public această presupusă relaţie cu Steven Tyler în trecut, în special pe un site anti-avort Lifesitenews, precum şi într-un documentar lansat în 2021, „Look Away”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Solistul formaţiei Aerosmith, Steven Tyler, vizat de o plângere pentru agresiune sexuală asupra unei minore