Antena Meniu Search
x

Sophia Loren, în stare gravă la spital, după ce a căzut în baie. Actriţa a fost operată pentru fractură la şold

Actriţa italiană Sophia Loren, în vârstă de 89 de ani, a fost operată duminică la Geneva pentru o fractură de şold, după ce a căzut în locuinţa sa din oraşul elveţian, şi va trebui să rămână mai multe zile în spital şi să urmeze un program de recuperare.

de Redactia Observator

la 25.09.2023, 11:33

Sophia Loren, în stare gravă la spital, după ce a căzut în baie. Actriţa a fost operată pentru fractură la şold
Sophia Loren, în stare gravă la spital, după ce a căzut în baie. Actriţa a fost operată pentru fractură la şold - Profimedia

Marea divă a filmului italian şi vedetă internaţională a împlinit 89 de ani pe 20 septembrie şi urma să se deplaseze săptămâna aceasta la Bari, în sudul Italiei, pentru a inaugura un nou local din lanţul "Sophia Loren Restaurant", al patrulea din Italia după Milano, Florenţa şi Fiumicino, în Roma, relatează Agerpres.

Sophia Loren a fost operată

Cu această ocazie, ea urma să primească şi cetăţenia de onoare a capitalei regiunii Puglia şi chiar lanţul de restaurante a confirmat că Loren nu va putea călători la Bari din cauza operaţiei, asigurând totodată că "din fericire totul a decurs bine şi doamna Loren va reveni foarte curând alături de noi".

Împreună cu actriţa "se află cei doi fii ai săi, Edoardo şi Carlo", a adăugat lanţul de restaurante într-un comunicat.

Pe acelaşi subiect

Cel mai recent film al actriţei, în 2020

În 2020, Loren a filmat la Bari cel mai recent film al său, "La vita davanti a sé" (Ai toată viaţa înainte), regizat de fiul său Edoardo Ponti, o adaptare a romanului omonim de Romain Gary.

În septembrie, vedeta cinematografiei italiene, câştigătoare a Oscarului pentru cea mai bună actriţă în 1962 pentru "La ciociara", a fost gazda paradei-eveniment "One night only", organizată de Armani la Arsenale din Veneţia, iar în iunie a fost, de asemenea, vedeta serii de celebrare a celor 100 de ani ai Festivalului de Operă Arena di Verona.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Sophia Loren, în stare gravă la spital, după ce a căzut în baie. Actriţa a fost operată pentru fractură la şold