Antena Meniu Search
x

Foto Sora mai mare a lui Donald Trump, fostă judecătoare federală, a murit la vârsta de 86 de ani

Maryanne Trump Barry, sora mai mare a fostului preşedinte Donald Trump şi fost judecător federal, a murit la vârsta de 86 de ani, la locuinţa sa din Manhattan, unde a fost găsită fără suflate luni dimineaţa devreme, în jurul orei locale 4.00, relatează, pe surse, ABC News.

de Redactia Observator

la 13.11.2023, 21:10

Donald Trump și sora sa, Maryanne Trump Barry
Sora mai mare a lui Donald Trump, fostă judecătoare federală, a murit la vârsta de 86 de ani - Profimedia Images

Echipajele de urgenţă au răspuns unui apel privind o persoană în stop cardiac, au precizat sursele. Nu au existat semne de traumă sau alte suspiciuni, transmite News.ro.

Departamentul de Poliţie din New York a declarat că o femeie în vârstă de 86 de ani a fost găsită inconştientă şi fără reacţie în interiorul dormitorului unui apartament de pe Fifth Avenue, iar ulterior a fost confirmat decesul. O anchetă este în curs de desfăşurare şi identitatea ei nu poate fi dezvăluită, a precizat Departamentul, potrivit Reuters.

Un purtător de cuvânt al fostului preşedinte Trump a refuzat să comenteze

Maryanne Trump Barry a fost numită în 1983 de către preşedintele de atunci, Ronald Reagan, judecătoare la Curtea Districtuală din New Jersey, iar ulterior a devenit judecătoare la Curtea Federală de Apel, în 1999, în mandatul fostului preşedinte Bill Clinton. Ea s-a pensionat în 2019.

Pe acelaşi subiect

Barry s-a retras pe fondul unei anchete privind o conduită judiciară necorespunzătoare legată de presupuse tranzacţii fiscale şi financiare frauduloase făcute de tatăl şi fraţii săi. Ancheta a fost închisă fără o concluzie atunci când Barry s-a retras în februarie 2019, reaminteşte ABC News.

Trei dintre cei patru fraţi ai fostului preşedinte Trump au murit

Robert Trump, cel mai tânăr frate al său, a murit în august 2020, la vârsta de 71 de ani. Fred Trump Jr. a murit în urma unui atac de cord la doar 42 de ani, în septembrie 1981.

Relaţia fostului preşedinte cu sora sa mai mare a fost tensionată spre sfârşitul preşedinţiei lui Trump, când nepoata lui Donald Trump, Mary, a publicat o carte şi a dat publicităţii înregistrări audio făcute de ea cu mătuşa ei, Maryanne, în care aceasta îl critica aspru pe fratele ei mai mic şi spunea că nu are niciun fel de principii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Stiri externe » Sora mai mare a lui Donald Trump, fostă judecătoare federală, a murit la vârsta de 86 de ani