Antena Meniu Search
x

Sorina era epuizată din cauza serviciului, atunci când a murit într-un tragic accident de mașină, în Marea Britanie

Sorina Gheorghe era epuizată din cauza serviciului atunci când a murit într-un grav accident de mașină, pe autostrada M5 din Marea Britanie, a reieșit în urma investigațiilor.

de Redactia Observator

la 28.08.2019, 19:18

Sorina era epuizată din cauza serviciului, atunci când a murit într-un tragic accident de mașină, în Marea Britanie
Tânăra româncă a fost ucisă pe loc, maşina ei fiind izbită în plin de un Land Rover - Facebook

Sorina Gheorghe era epuizată din cauza serviciului atunci când a murit într-un grav accident de mașină, pe autostrada M5 din Marea Britanie, a reieșit în urma investigațiilor.

Românca de 24 de ani se afla într-un Peugeot, atunci când s-a ciocnit puternic de un Land Rover 4×4. Se speriase de o dubiță în timpul unei depășiri, cu doar câteva clipe înainte de impactul fatal. În urma accidentului, drumul a fost închis mai bine de șase ore.

În mod tragic, iubitul ei, Cristian Miculaiciuc, era blocat în trafic alături de mii de șoferi, atunci când a aflat că victima era partenera lui de viață.

Ancheta autorităților britanice a scos la iveală faptul că românca își luase un nou job, cu doar trei săptămâni înainte de tragedie, și în ziua anterioară stătuse peste program la fabrica în care lucra.

Avea prea multe pe cap

Potrivit The Sun, Sorina ar fi fost îngrijorată de faptul că trebuie să conducă pe autostrăzile din Regat, fiind "începătoare, lipsită de încredere și agitată", a mai reieșit din investigație. 

Mama ei a declarat că, înainte de accident, tânăra s-a plâns de oboseală și dureri de cap. "Cred că avea prea multe pe cap, făcea foarte multe. Nu era un șofer încrezător și se plângea că drumurile sunt mai late, cu mai multe mașini în Regat", a declarat femeia.

Pe imaginile surprinse de camera de bord se poate observa cum românca a încercat să depășească de trei ori, dar a pierdut controlul volanului după ce nu a observat dubița albă cu trailer. A încercat să se încadreze rapid, evitând impactul la limită, iar apoi, pentru a recăpăta controlul, a virat spre exterior și a frânat puternic. 

"Cu un șofer începător tendința e de a apăsa frâna, deși a nu frâna este de multe ori mai bine", a spus un specialist din cadrul anchetei.

De altfel, Sorina "era foarte obosită și suferea de o alergie" la momentul impactului, a declarat un investigator.

"Când a avut loc accidentul eram prins în ambuteiaj timp de ore întregi cu camionul, fără să am nicio putere să o ajut sau să ajung la ea. Am aflat că e ea după ce am stat o oră la coadă. Sorina era foarte gingașă și iubitoare, muncea foarte mult. Avea mereu o atitudine pozitivă și orice mic lucru era o bucurie în prezența ei", a declarat Cristian Miculaiciuc.

Accidentul a avut loc pe data de 3 aprilie 2019, iar detaliile legate de circumstanțele producerii lui au ieșit la iveală de curând, fiind relatate pe larg în presa din Regat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Sorina era epuizată din cauza serviciului, atunci când a murit într-un tragic accident de mașină, în Marea Britanie