Meniu LIVE
Search
x

Galerie foto Soţia lui Michael Schumacher a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre el: "S-a schimbat de la accident"

Corinna, soția lui Michael Schumacher, a mărturisit cu ochii în lacrimi că a devenit inevitabil o persoană „diferită” de la accidentul teribil al sportivului şi că „îi este dor de el în fiecare zi”.

De Larisa Andreescu la 16.09.2021, 17:29

Soţia lui Michael Schumacher a acordat un interviu emoționant pentru noul documentar Netflix - Schumacher, în care povesteşte despre clipele în care a aflat de accidentul de ski horror al legendei F1, dar şi despre cum s-a desfăşurat viaţa de acasă în ultimii opt ani.

„Nu l-am învinuit niciodată pe Dumnezeu pentru ceea ce s-a întâmplat. A fost doar ghinion - tot ghinionul pe care îl poate avea oricine în viață. Este întotdeauna groaznic când spui: «De ce i se întâmplă asta lui Michael sau nouă?» Dar atunci de ce li se întâmplă celorlalți oameni? Bineînțeles, mi-e dor de Michael în fiecare zi. Dar nu doar mie îi este dor de el. Sunt copiii, familia, tatăl său, toți cei din jur. Adică, tuturor le este dor de Michael, dar Michael este aici. Diferit, dar el este aici și asta ne dă putere, cred. Cred că el este pur și simplu foarte puternic din punct de vedere mental. Extrem de puternic. Încă îmi arată cât de puternic este în fiecare zi", a spus Corinna, în vârstă de 52 de ani, în cadrul documentarului, având ochii puternic înlăcrimaţi, potrivit The Sun.

Discutând despre viața lor de familie, Corinna a adăugat: „Suntem împreună. Trăim împreună acasă. Facem terapie. Facem tot ce putem pentru a-l face pe Michael mai bun și pentru a-l face să se simtă bine, confortabil. Și să-l facem să simtă pur și simplu parte a familiei noastră, legătura noastră. Și indiferent de orice, voi face tot ce pot. Vom face cu toții. Încercăm să continuăm să fim o familie așa cum i-a plăcut lui Michael și încă îi place. Și continuăm cu viața noastră. «Privatul este privat», așa cum spunea mereu. Este foarte important pentru mine să poată continua să se bucure cât mai mult de viața sa privată. Michael ne-a protejat întotdeauna, iar acum îl protejăm pe Michael”.

De șapte ori campion F1, Michael Schumacher a suferit o accidentare aproape fatală la cap, într-un accident de schi din Alpii francezi, pe 29 decembrie 2013. Actualizările privind starea sa de sănătate au fost rar făcute publice în ultimii ani, dar familia ar fi cheltuit 20 de milioane de lire sterline pentru îngrijirea la domiciliu 24/7, la casele lor din Elveţia şi Mallorca.

Pe acelaşi subiect

Jean Todt, prieten apropiat și fostul său șef la Ferrari, a declarat săptămâna aceasta că sportivul se va „îmbunătăți încet și sigur” oferind speranță milioanelor sale de fani.

Fiul lui Michael Schumacher îi calcă pe urme

Documentarul lansat de Netflix prezintă videoclipuri de familie și interviuri cu tatăl lui Schumacher și copiii acestuia, Gina-Maria și Mick. Cel din urmă, devenit pilot de curse şi aflat acum în sezonul său de debut în F1 cu echipa Haas, povestește despre tristețea sa că nu a putut vorbi despre asta cu tatăl său: „De la accidentul pe care l-a trăit această familie, aceste momente pe care cred că le au mulți oameni cu părinții lor nu mai sunt prezente sau sunt într-o măsură mai mică și, în opinia mea, este puțin nedrept. Cred că tata și cu mine ne-am înțelege reciproc într-un mod diferit acum, pur și simplu pentru că vorbim o limbă similară, limba motorsportului și despre care am avea mult mai multe de vorbit. La asta mă gândesc de cele mai multe ori, crezând că ar fi atât de cool. Aș renunța la toate doar pentru asta”.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Soţia lui Michael Schumacher a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre el: "S-a schimbat de la accident"