Meniu
Search
x

"Zăpada nu e ideală, am putea zbura la Dubai". Soţia lui Michael Schumacher a dezvăluit ce i-a spus fostul pilot de Formula 1 înainte de dramaticul accident

Michael Schumacher s-a plâns de starea zăpezii din Alpi şi a sugerat o vacanţă în Dubai, cu scurt timp înainte de tragicul accident de la schi, în care a suferit un sever traumatism cranian, a dezvăluit soţia lui.

De Redactia Observator la 08.09.2021, 15:28

Corinna Schumacher, în vârstă de 52 de ani, a rupt tăcerea după opt ani şi a vorbit despre starea legendarului pilot de Formula 1, recunoscând că îi este "dor de Michael în fiecare zi. Dar nu doar mie îmi lipseşte. Ci şi copiilor, familiei, tatălui şi tuturor celor din jurul lui".

Schumacher a suferit o leziune cerebrală gravă, după ce a căzut în timp ce schia în staţiunea franceză Meribel, în decembrie 2013, el fiind în comă indusă timp de şase luni, până în iunie 2014. Ulterior, Michael Schumacher a fost mutat la domiciliul său pentru a urma un proces de reabilitare, iar familia i-a protejat viaţa privată, fără să ofere cel mai mic detaliu despre sănătatea lui timp de aproape opt ani.

Acum, Corinna a dezvăluit în documentarul "Schumacher", produs de Netflix, ce i-a spus Michael cu puţin timp înainte de accident. "Cu puţin timp înainte să se întâmple accidentul din Meribel mi-a spus că zăpada nu este optimă şi am putea să zburăm la Dubai să facem paraşutism". A fost unul dintre ultimele lucruri pe care i le-a spus soţiei înainte să sufere cumplitul accident care l-a ţinut în comă până în iunie 2014.

Cum este viaţa lângă Michael Schumacher, după accident

Pe acelaşi subiect

Corinna Schumacher spune că îi este zilnic dor de soţul ei din cauza a cât de diferit a devenit de la accident. "Am reuşit întotdeauna să trecem peste cursele lui în siguranţă. De aceea eram sigură că avea îngeri păzitori care îl urmăreau. Nu ştiu dacă este doar un fel de perete de protecţie pe care îl ridici singur sau dacă eşti într-un fel naiv, dar pur şi simplu nu mi-a trecut prin minte că i s-ar putea întâmpla vreodată ceva lui Michael. (n.r. - Accidentul) a fost pur şi simplu ghinion, tot ghinionul pe care cineva l-ar putea avea vreodată în viaţa lui", a continuat Corinna.

De asemenea, soţia lui Schumacher a vorbit despre modul în care se descurcă familia fostului pilot de F1 în urma incidentului grav de acum opt ani. Ea a recunoscut că familia face terapie, dar va continua să-l ţină pe Michael într-un mediu privat.

"Încercăm să continuăm ca o familie, aşa cum i-a plăcut lui Michael şi încă îi place. Locuim împreună acasă. Facem terapie. Facem tot ce putem pentru a-l face pe Michael mai bine şi pentru a ne asigura că se simte confortabil. Continuăm cu viaţa noastră. <Ce e privat, rămâne privat>, aşa cum a spus el mereu. Este foarte important pentru mine să poată continua să se bucure cât mai mult de viaţa sa privată. Michael ne-a protejat întotdeauna, acum noi îl protejăm pe Michael", a explicat ea.

Când apare documentarul "Schumacher" pe Netflix

Netflix a achiziţionat drepturile de difuzare a unui nou documentar despre viaţa fostului pilot, în vârstă de 52 de ani. Documentarul va include interviuri cu familia lui Schumacher, inclusiv cu soţia sa, cu tatăl său Rolf şi cu fratele său Ralf.

Cei doi copii ai săi, Gina şi Mick, de asemenea pilot în Formula 1, la echipa Haas, sunt şi ei intervievaţi, precum şi personalităţi din automobilism, ca Jean Todt, acum şeful FIA, dar fost conducător de echipă la Ferrari, Bernie Ecclestone, fostul administrator al drepturilor comerciale ale F1, Flavio Briatore, fost conducător la Renault, pilotul Sebastian Vettel, foştii piloţi Mika Hakkinen, Damon Hill şi David Coulthard.

Cu sprijinul familiei, vor fi difuzate în premieră imagini de arhivă. Documentarul va dezvălui, de asemenea, informaţii despre accidentul lui Schumacher, care includ imagini din Alpii francezi, în care el îi spunea Corinnei: "Zăpada nu este ideală, am putea zbura în Dubai".

Netflix a lansat deja trailerul oficial pentru documentarul despre Michael Schumacher, pe care îl va lansa la nivel global pe 15 septembrie.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Sport » "Zăpada nu e ideală, am putea zbura la Dubai". Soţia lui Michael Schumacher a dezvăluit ce i-a spus fostul pilot de Formula 1 înainte de dramaticul accident