Antena Meniu Search
x

Curs valutar

SPECIAL! Cele mai scumpe insule particulare

Insula D'Arros face parte din arhipelagul Seychelles şi are o suprafaţă de 150 de hectare. Până acum 3 ani, aparţinea Lilianei Bettencourt, moştenitoarea imperiului L'Oreal

de Redactia Observator

la 22.10.2015 , 20:44

Insula D'Arros face parte din arhipelagul Seychelles şi are o suprafaţă de 150 de hectare. Până acum 3 ani, aparţinea Lilianei Bettencourt, moştenitoarea imperiului L'Oreal

Insula D'Arros face parte din arhipelagul Seychelles şi are o suprafaţă de 150 de hectare. Până acum 3 ani, aparţinea Lilianei Bettencourt, moştenitoarea imperiului L'Oreal. A revândut-o proprietarului anterior, care a pus-o la dispoziţia unei fundaţii care protejează viaţa marină. Dacă ar fi de vânzare, ar costa 94.000.000 $.

Puţin mai scumpă este insula Necker. Mai scumpă şi mai mică. Are doar 30 de hectare, dar este evaluată la 100.000.000 $. Situată în Insulele Virgine Britanice, Necker este proprietatea lui Sir Richard Brenson, multimiliardarul care deţine casa de discuri Virgin. A cumpărat-o când avea 27 de ani, cu doar 180.000 de dolari şi a transformat-o într-una dintre cele mai exclusiviste destinaţii de vacanţă. Dacă aţi dori să staţi în o săptămână în resortul din insula Necker, ar trebui să plătiţi aproximativ 431.000 de dolari.

Vezi și

Insula Rang Yai din Thailanda este visul oricărui om care îşi doreşte să se retragă într-un adevărat paradis tropical. Nu este mare. Are doar 45 de hectare, însă este foarte aproape de oraşul Phuket, aşa că - dacă veţi avea momente în care vă veţi dori să vedeţi multă lume - aveţi unde să vă duceţi. Desigur, dacă aţi fi dispuşi să cumpăraţi insula care costă 160.000.000 $.

Cea mai scumpă insulă din lume se află în Hawaii şi este proprietatea directorul consiliului de administraţiei al companiei Oracle. Insula Lanai l-a costat 610.000.000 $. Aparent suma este enormă. Dar vorbim despre 36.633 hectare de teren. În Hawaii. Singura problemă ar fi că, potrivit legendelor locale, insula este locuită în vechime de spirite malefice, care se hrăneau cu suflete de om.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Cheltuiţi mai mult din bugetul familiei pentru produsele pentru copii decât pentru alte articole esenţiale?
Observator » Ştiri externe » SPECIAL! Cele mai scumpe insule particulare