Antena Meniu Search
x

Curs valutar

SPECIAL! Marea bătălie cu apă

Să presupunem că este o frumoasă zi de vară şi vă bucuraţi de un moment romantic, alături de iubitul dumneavoastră, pe o terasă însorită! Însă când vă e lumea mai dragă, vă treziţi că un puşti al nimănui vă stropeşte din cap până în picioare cu un balon plin cu apă.

de Redactia Observator

la 02.12.2015 , 20:55

 Să presupunem că este o frumoasă zi de vară şi vă bucuraţi de un moment romantic, alături de iubitul dumneavoastră, pe o terasă însorită! Însă când vă e lumea mai dragă, vă treziţi că un puşti al nimănui vă stropeşte din cap până în picioare cu un balon plin cu apă. L-aţi pârî părinţilor, doar că nu sunt prin preajmă. Aşa că porniţi în urmărirea lui. Nu pot să vă spun decât atât: mare greşeală.

Vară, cald, terasă, acelaşi cocktail din care amândoi sorbiţi cu paiul. Numai că momentul perfect este stricat de un puşti blond, care vă lansează - fix în cap - un balon plin cu apă. E un moment perfect pentru a vă aminti de copilărie. Mai ales dacă aveţi asupra dumneavoastră armamentul necesar.

Aşa că, fără să vă gândiţi de două ori, porniţi în urmărirea obrăznicăturii, pe care chiar reuşiţi să o faceţi leoarcă. Nu aveţi nici cea mai mică idee ce vă aşteaptă după colţ. Nu, nu părinţii puştiului. Ci toţi prietenii lui. Toţi dotaţi cu pistoale cu apă. Niciunul dispus să vă cruţe.

Vezi și

Alergaţi spre primul loc în care credeţi că aţi putea ocupa poziţii strategice. Nicio şansă. Puştiul blond are o grămadă de prieteni. Nici măcar faptul că practicaţi parkour nu vă scoate din tirul puştilor cu apă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Preferaţi podcasturile şi cărţile de dezvoltare personală, în locul unui psiholog?
Observator » Ştiri externe » SPECIAL! Marea bătălie cu apă