Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Şase moduri de a va aplică tuşul de ochi

Prima metodă de a vă contura ochii cu tuş este - de altfel - şi cea mai simplă. Începeţi cu o linie subţire, care porneşte de la colţul interior al ochilor şi se opreşte în colţul exterior. Linia trebuie trasată cât mai aproape de gene

Vezi și

Prima metodă de a vă contura ochii cu tuş este - de altfel - şi cea mai simplă. Începeţi cu o linie subţire, care porneşte de la colţul interior al ochilor şi se opreşte în colţul exterior. Linia trebuie trasată cât mai aproape de gene

Acest lucru le va face să pară mai dese decât sunt. Încercaţi să nu vă opriţi de prea multe ori, pentru că există riscul ca linia să pară mai mult un zig-zag. După ce aţi trasat linia, puteţi să o şi îngroşaţi atât cât consideraţi necesar.

Al doilea mod de a vă da cu tuş implică trasarea unei codiţe. Executaţi linia clasică şi prelungiţi în colţul exterior al ochilor. Nu mai mult de o jumătate de centimetru. După care creaţi o aripă. Lucraţi cât se poate de încet. Nu mişcaţi pensula în ambele sensuri. După ce aţi ajuns la forma dorită, puteţi să o faceţi. Dar nu mai devreme. Retuşaţi prin mişcări scurte ale pensulei.

A treia metodă de a vă contura ochii cu tuş, implică trasarea unei linii fine la nivelul genelor inferioare. Începeţi din colţul exterior al ochilor, unde veţi uni linia de tuş de pe pleoapele superioare cu aripa deja creată. Prelungiţi coada şi mai mult. Apoi reveniţi la pleoapele inferioare şi aplicaţi tuşul cu mişcări scurte, din exterior spre interior. Linia trebuie să se oprească mai jos de colţul interior, ca să dea senzaţia de ochi mai mari.

Deja intrăm pe teritoriul machiajelor dramatice, aşa că e momentul să daţi nişte tuş în interiorul pleoapelor inferioare. Creaţi un unghi în colţul interior al ochilor şi coloraţi-l. Apoi umpleţi spaţiul liber dintre cele două linii. Astfel obţineţi machiajul de tip "ochi de pisică".

Ultimul machiaj dramatic implică şi mai mult negru decât până acum. Începeţi prin a prelungi triunghiul creat în colţul interior al ochilor. Asta impune deja îngroşarea dungii trasate pe pleoapele superioare. Trasaţi linii scurte. Schimbaţi direcţia pensulei în momentul în care ajungeţi în dreptul aripii. Prelungiţi şi mai mult coada. Sus şi jos. Îngroşaţi şi dunga de pe pleoapele inferioare şi gata.

Finalizaţi machiajul - în toate cele 6 situaţii - cu nişte gene false.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » SPECIAL! Şase moduri de a va aplică tuşul de ochi