Antena Meniu Search
x

Spectacol de circ pentru Papa Francisc. O trupă de acrobaţi şi actori i-a oferit Suveranului Pontif un mic show

Marea sală de audienţe de la Vatican a devenit, pentru o zi, arenă de circ. O trupă de acrobaţi şi actori i-a oferit Papei Francisc un mic spectacol.

Vezi și

Marea sală de audienţe de la Vatican a devenit, pentru o zi, arenă de circ. O trupă de acrobaţi şi actori i-a oferit Papei Francisc un mic spectacol. Papa Francisc i-a elogiat, în trecut, pe artiştii de circ drept "creatori de frumuseţe binefăcătoare pentru suflet".

Evenimentul a avut loc în timpul audienţei generale săptămânale. Spectacolul a debutat cu doi actori îmbrăcaţi în urşi polari care au intrat în sală şi l-au salutat pe Papa Francisc.

Suveranul Pontif s-a distrat şi i-a aplaudat pe artişti şi a primit o bară de metal îndoită pe loc de un bărbat foarte puternic din trupa de acrobaţi.

Publicul i-a răsplătit pe artişti cu aplauze furtunoase.

Papa Francisc: "Arta circului, precum frumuseţea, ne aduce mereu mai aproape de Dumnezeu. Iar voi, prin munca şi arta voastră, îi aduceţi pe oameni mai aproape de Dumnezeu. Vă mulţumesc pentru ceea ce faceţi."

Papa Francisc i-a elogiat, în trecut, pe artiştii de circ drept "creatori de frumuseţe binefăcătoare pentru suflet".

Nu este pentru prima oară când o trupă de circari vin în vizită la Papa Francisc. Anul trecut, Suveranul Pontif a avut parte de un spectacol cu clovni şi scamatori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Stiri externe » Spectacol de circ pentru Papa Francisc. O trupă de acrobaţi şi actori i-a oferit Suveranului Pontif un mic show