Antena Meniu Search
x

Stare de URGENȚĂ în 3 state americane din cauza iernii

E stare de urgenţă în trei state americane! 50 de milioane de oameni tremură după ce vârtejul polar s-a întors pe teritoriul SUA. Şcolile au fost închise, iar transporturile paralizate.

Vezi și

Pereţii mai multor trenuri au fost acoperite de gheaţă, iar vagoanele s-au transformat pur şi simplu în congelatoare pline cu navetişti.

Oamenii au tremurat şi în sălile de aşteptare. În gări şi aeroporturi.

Pe podeaua rece s-au întins însă şi pasageri care mai aveau bani în portofel. Hotelurile din jurul aeroporturilor nu i-au putut primi pe toţi călătorii.

Am plecat de acasă în jurul orei 11:45 şi aveam zborul la 16:25. Mi-a luat cinci ore şi jumătate ca să ajung aici, astfel că am pierdut cursa. A trebuit să stau aici. Am încercat la câteva hoteluri, dar toate erau ocupate. Am luat decizia de a rămâne aici, spune un american.

Mii de zboruri au fost anulate, iar avioanele ar putea rămâne la sol şi azi. Meteorologii au prognozat noi căderi de zăpadă.

Peste 50 de milioane de americani au fost afectaţi de întoarcerea vârtejului polar. Cel mai dur lovite sunt statele New York, New Jersey şi Delaware, unde a fost decretată stare de urgenţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri externe » Stare de URGENȚĂ în 3 state americane din cauza iernii