Antena Meniu Search
x

Steagul Uniunii Europene, dat jos de pe reprezentanţa britanică la Bruxelles (Video)

Steagul UE a fost coborât de pe clădirea reprezentanţei britanice la Bruxelles, într-un gest care simbolizează ieşiSteagul UE a fost coborât de pe clădirea reprezentanţei britanice la Bruxelles, într-un gest care simbolizează ieşirea Marii Britanii din marea familie europeană.rea Marii Britanii din marea familie europeană.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 31.01.2020, 19:10

Drapelul Uniunii Europene este dat jos de pe clădirea reprezentanţei Marii Britanii
Steagul UE a fost coborât de pe reprezentanţa Marii Britanii - Observator.tv - AP

Steagul UE a fost coborât de pe clădirea reprezentanţei britanice la Bruxelles, într-un gest care simbolizează ieşirea Marii Britanii din marea familie europeană.

În zilele care urmează vor fi organizate mai multe ceremonii, cu scopul de a marca despărţirea Marii Britanii de Uniunea Europeană, atât la Bruxelles, cât şi în Marea Britanie. La Londra, mai multe persoane au început deja să sărbătorească în stradă Brexitul, cu cântece şi dansuri.

Steagul UE, dat jos de pe reprezentanţa britanică la Bruxelles

Steagul Uniunii Europene a fost dat jos de pe clădirea reprezentanţei britanice, steagul Marii Britanii fiind singurul care a rămas arborat pe clădire. De asemenea, şi steagul Marii Britanii este dat jos de pe mai multe instituţii europene, după Brexit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Steagul Uniunii Europene, dat jos de pe reprezentanţa britanică la Bruxelles (Video)