Antena Meniu Search
x

Sting, mesaj emoţionant de susţinere pentru Ucraina. "Noi, toți, ne iubim copiii. Opriţi războiul"

Cântăreţul britanic Sting a făcut un apel la solidaritate şi donaţii cu poporul ucrainean pe pagina sa de Instagram, în felul său original, cântând melodia Russians, scrisă în 1985, în perioada Războiului Rece, scrie News.ro.

de Redactia Observator

la 07.03.2022, 15:42

Cântăreţul britanic Sting
Cântăreţul britanic Sting - Shutterstock

Doar rar am cântat această melodie în mulți ani de când a fost scrisă, pentru că nu m-am gândit niciodată că va mai fi relevantă. Dar, în lumina deciziei sângeroase și îngrozitor de greșite a unui singur om de a invada un vecin pașnic și neamenințător, cântecul este, încă o dată, o pledoarie pentru umanitatea noastră comună. Pentru curajoșii ucraineni care luptă împotriva acestei tiranii brutale și, de asemenea, mulți ruși care protestează împotriva acestui ultraj, în ciuda amenințării cu arestarea și închisoarea - Noi, toți, ne iubim copiii. Opriţi războiul", a scris cântăreţul pe Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Sting, mesaj emoţionant de susţinere pentru Ucraina. "Noi, toți, ne iubim copiii. Opriţi războiul"