Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Strigător la cer! Un băieţel de doar 8 ani A MURIT după ce ambulanţa care îl transporta la spital a fost JEFUITĂ

Un băiețel de 8 ani a murit miercuri în Africa de Sud după ce ambulanța în care se afla a fost oprită și jefuită de oameni înarmați la Cape Town.

de Redactia Observator

la 08.11.2017 , 14:13

Un băiețel de 8 ani a murit miercuri în Africa de Sud după ce ambulanța în care se afla a fost oprită și jefuită de oameni înarmați la Cape Town, unul dintre cele mai violente orașe din lume, relatează media locale citate de DPA, citat de Agerpres

Copilul suferise răni la cap într-un accident rutier de marți noapte și era transportat la spital, când ambulanța a fost oprită, iar personalul medical a fost amenințat cu arma și jefuit.

Întârzierea a făcut ca băiatul să moară în urma rănilor suferite miercuri dimineață, a informat African News Agency.

Articolul continuă după reclamă

"Personalul ambulanței a fost amenințat cu arme de foc și jefuit, iar vehiculul a fost incapacitat", a declarat Robert Daniels, purtător de cuvânt al Serviciilor de urgență medicală din provincie.

Ambulanțele sunt oprite frecvent de bande înarmate în Cape Town, iar anul trecut s-a luat decizia ca ambulanțele care se deplasează prin cartierele cele mai periculoase să fie escortate de poliție.

Sursă: Agerpres

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri externe » Strigător la cer! Un băieţel de doar 8 ani A MURIT după ce ambulanţa care îl transporta la spital a fost JEFUITĂ