Antena Meniu Search
x

Un student mort în catastrofa aeriană din Iran și-ar fi prezis sfârșitul, pe Twitter

Un student al Universității din Toronto a postat un mesaj tulburător pe Twitter, cu doar câteva ore înainte ca avionul în care se afla că se prăbușească în apropiere de Teheran.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 10.01.2020, 16:14

Un student mort în catastrofa aeriană din Iran și-ar fi prezis sfârșitul, pe Twitter
Mojtaba Abbasnezhad și-a cerut iertare "pentru faptele bune și rele" pe Twitter cu câteva minute înainte de prăbușirea avionului, lângă Teheran - Facebook via alarabiya.net

Un student al Universității din Toronto a postat un mesaj tulburător pe Twitter, cu doar câteva ore înainte ca avionul în care se afla că se prăbușească în apropiere de Teheran.

Mojtaba Abbasnezhad a murit în catastrofa aviatică produsă în dimineața zilei de miercuri, 8 ianuarie, atunci când o aeronavă de tip Boeing 737 aparținând unei companii aeriene din Ucraina s-a prăbușit la scurt timp după decolarea de pe Aeroportul Internațional din Teheran.

"Am prezis că un război va porni chiar înainte de zborul meu. Vă rog să mă iertați pentru faptele mele bune sau rele", ar fi scris studentul, cu doar câteva ore înainte de decolare, potrivit standard.co.uk.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

176 de oameni au murit, după ce un avion Boeing 737 s-a prăbuşit, la scurt timp după decolare, la periferia capitalei Teheran. Aeronava, care era nouă şi recent verificată, aparținea unei companii ucrainene şi avea la bord cetăţeni din şapte ţări. Cei mai mulţi, iranieni şi canadieni. Cauzele accidentului sunt încă neclare. 

Oficialii ucraineni nu exclud varianta unui atac, dar îndeamnă la prudenţă, mai ales că situaţia este extrem de fragilă. Cu doar patru ore înainte de accidentul aviatic, Iranul bombardase două baze militare americane din Irak.

Iran neagă varianta unui atac cu rachete

Iran a negat vehement varianta unui atac cu rachete asupra avionului de tip Boeing 737 care s-a prăbușit miercuri dimineață, la scurt timp după ce a decolat de pe Aeroportul Internațional din Teheran.

Șeful aviației civile din Iran a declarat, vineri, că este "sigur" că aeronava nu a fost lovită de o rachetă.

"Lucrul care ne este clar și pe care îl putem spune cu certitudine este că acest avion nu a fost lovit de o rachetă", a declarat Ali Abedzadeh, într-o conferință de presă organizată vineri, 10 ianuarie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Un student mort în catastrofa aeriană din Iran și-ar fi prezis sfârșitul, pe Twitter