Antena Meniu Search
x

SUA: Femeia care si-a ucis iubitul cu 27 de lovituri de cutit cere pedeapsa cu moartea

Femeia gasita vinovata de crima, in Arizona, prin injunghierea cu 27 de lovituri de cutit iubitului ei, a declarat ca prefera moartea decat sa fie inchisa pe viata

Jodi Arias, in varsta de 32 de ani, a fost gasita vinovata miercuri de asasinarea lui Travis Alexander, fostul ei prieten, in urma unui atac violent: victima a fost lovita cu un cutit de 27 de ori, a fost impuscata in cap si i s-a taiat gatul.

Dupa verdict, americanca a declarat, intr-un interviu televizat, ca prefera sa foe executata on loc sa fie condamdata la inchisoare pe viata. "Am spus, acum cativa ani, ca as prefera sa fiu condamnata la moarte in loc sa fiu condamnata la (inchisoare) pe viata, iar acest lucru este adevarat si acum. Consider moartea drept ultimul act de libertate si as prefera sa fiu libera din nou cat mai repede posibila", a spus Jodi intr-un interviu pentru Fox TV.

Femeia, al carei proces intra in ultima faza, in care tribunalul stabileste pedeapsa, a declarat ca a fost surprinsa de verdict ."A fost neasteptat pentru mine, pentru ca nu am premeditat (crima). Inteleg ca poate sa para asa, dar nu ma asteptam la (retinerea de catre juriu) a premeditarii", a mai spus ea.

Juriul poate alege intre o condamnare la moarte si o pedeapsa cu inchisoarea pe viata, fara posibilitatea unei eliberari anticipate inainte de cel putin 25 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » SUA: Femeia care si-a ucis iubitul cu 27 de lovituri de cutit cere pedeapsa cu moartea