Antena Meniu Search
x

SUA: O tânără diagnosticată cu cancer osos a născut o fetiţă perfect sănătoasă

O tânără din Statele Unite ale Americii a ales să rişte să îşi piardă viaţa pentru ca fiica ei din pântece să supravieţuiască

Vezi și

O tânără din Statele Unite ale Americii a ales să rişte să îşi piardă viaţa pentru ca fiica ei din pântece să supravieţuiască

Să-ţi strângi nou-născutul în braţe e un sentiment imposibil de descris. Dar fericirea care se citeşte pe chipul unei mame spune totul. Este şi cazul acestei femei pentru care momentele de bucurie sunt rare.

Coşmarul a început pe când Ashley era însărcinată în două luni. Atunci, medicii au anunţat-o că are cancer şi i-au recomandat să înceapă imediat chimioterapia. Asta însemna ca tânăra să renunţe la copil.

Aşa că a mers mai departe. În luna a opta de sarcină medicii i-au spus că trebuie să nască de urgenţă, pentru că boala îi macină tot trupul. Aşa a venit pe lume Paisley. O fetiţã veselã şi sãnãtoasã. Iar pentru mamã a început lupta pentru supravieţuire. A făcut mai multe şedinţe de chimioterapie, dar doctorii nu îi dau mai mult de câteva luni de trăit.

Familia tinerei încearcă să treacă peste durere şi să îi facă ultimele luni mai uşoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » SUA: O tânără diagnosticată cu cancer osos a născut o fetiţă perfect sănătoasă