Antena Meniu Search
x

"Sunt mândru de asta. Aș face-o din nou și mâine". Reacția lui Emmanuel Macron în scandalul Uber Files

Preşedintele Franţei reacţionează după ce opoziţia i-a cerut să-şi explice legăturile privilegiate cu Platforma Uber, dupa dezvaluirile de zilele trecute.

de Redactia Observator

la 13.07.2022, 09:03

Vezi și

Emmanuel Macron, care era ministrul Economiei la data începerii anchetei, a afirmat că intrarea companiei de ride-sharing în Franţa era absolut necesară, pentru că ţara se confrunta cu şomajul în masă.

Preşedintele francez spune că nu ar schimba nimic din ceea ce a făcut. Emmanuel Macron susţine că nu regretă nicio secundă faptul că a creat locuri de muncă în Hexagon şi, dacă ar fi necesar, ar face acelasi lucru. Mai mult, preşedintele Franţei susţine că nu îl impresionează criticile opoziţiei, pentru că este singurul responsabil pentru bunul mers al ţării.

”Dacă ar trebui s-o fac din nou, aş face-o din nou (...). Trebuie să luptăm prin toate mijloacele împotriva şomajului în masă. Îmi asum deplin faptul că m-am întâlnit cu şefi de întreprinderi străine. Sunt mândru de asta. Dacă ei au creat locuri de muncă în Franţa, eu sunt mândru de acest lucru şi aş face-o din nou mâîine şi poimâine”, a subliniat şeful statului francez într-o vzită la Crolles, în Isère.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » "Sunt mândru de asta. Aș face-o din nou și mâine". Reacția lui Emmanuel Macron în scandalul Uber Files