Antena Meniu Search
x

Video "Sunt vremuri cu adevărat disperate" Britanicii fac cozi în fața băncilor de alimente, în Franța unele magazine raționalizează ouăle

Sărbătorile se anunţă amare pentru europeni, din cauza scumpirilor. Britanicii fac cozi în faţa băncilor de alimente, de unde se aprovizionează tot mai mulţi intelectuali. Iar la Paris, angajaţii Galeriilor Laffayette au stricat, în semn de protest, un moment festiv: deschiderea magazinului de lux, după ce fusese împodobit cu decoraţiuni de Crăciun. 

de Redactia Observator

la 17.11.2022, 21:26

Vezi și

Vânzătorii de la Galerile Lafayette din Paris au protestat în timpul ceremoniei de aprindere a decoraţiunilor care marcau începutul sezonului de Crăciun.

Spun că nu pot face faţă scumpirilor cu salariile pe care le au şi se declară dezamăgiţi de bonusul de 400 de euro pe care l-au primit anul acesta.

Mulţi francezi încep să vadă spectrul crizei economice

Unele supermarketuri au început să raționalizeze ouăle, care ajung tot mai greu la magazine din cauza gripei aviare şi a crizei energetice. Şi britanicii o duc greu. În Regat, inflaţia a atins cel mai ridicat nivel din ultimii 41 de ani, iar localnicii încep să stea la cozi în faţa băncilor de alimente. Le trec pragul chiar şi profesori, tehnicieni sau persoane singure care nu mai fac faţă scumpirilor. 

CEO organizaţie caritabilă: Cei care au nevoie de ajutor sunt oamenii care muncesc, dar care nu îşi mai permit să pornească aragazul. Aşadar, nu numai că este o creştere a cererii, dar e o schimbare şi în ceea ce priveşte oamenii care au nevoie de susţinere. Pentru acele comunităţi pe care noi le susţinem cu alimente, acestea. Sunt vremuri cu adevărat disperate. 

Vremuri cu adevărat disperate sunt şi peste Ocean. Cina de Ziua Recunoştinţei va costa în Statele Unite cu 20 la sută mai mult decât anul trecut. O petrecere pentru 10 persoane cu 12 feluri de mâncare va costa, în medie, 64 de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » "Sunt vremuri cu adevărat disperate" Britanicii fac cozi în fața băncilor de alimente, în Franța unele magazine raționalizează ouăle